Žirafa 2.0 DTi 74kw, 16valve,rv 03 Olomouc + Pokračování
Re: Žirafa 2.0 DTi 74kw, 16valve,rv 03 Olomouc + Pokračování
Vůbec ne,bude to znít blbě,ale miralon se po chemoprénu nerozleptal.A dával jsem ho tam proto,že částečně to schová nerovnosti a potom je ta koženka na omak měkoučká,měl pouze 2mm. Originál pod čalouněním je také nějaká měkčená látka,nevím co to je,třeba na palubovce,něco jako molitan,ale molitan to není.
Jsem podlahář,tak ještě vyzkouším lepidlo na vinil.
Ale jak vidím,nikdo nemá s tím lepením žádné zkzšenosti,to se mě nechce věřit.
Jsem podlahář,tak ještě vyzkouším lepidlo na vinil.
Ale jak vidím,nikdo nemá s tím lepením žádné zkzšenosti,to se mě nechce věřit.
Naposledy upravil(a) kleinak dne 08 kvě 2013, 22:19, celkem upraveno 2 x.
- Reklama
A tady je pokus číslo 2 a u toho jsem zůstal.
než toto tak radši koupit rámečky za 200
Born From Jets
Mirďas a jaké rámečky máš na mysli.Myslíš jen ten dřevěný kroužek dokola?
A jak by sis to představoval dát do Zafiry?Jen do zadu za reproduktor,jako to vypodložit?Ale já to dělal i pro to,že jsem nechtěl,aby mě hrálo repro do noh,je to trochu nasměrované směrem ke mě a na horu,proto.
O tom,že by reproduktor basový,nebo i středový,pokud nemá sám uzavřenou ozvučnici by ji měli mít,to asi víš.A jak by to asi hrálo,jen na tom kroužku,hráli by celé dveře,tak jsi to myslel?Možná to nevypadá dobře ,ale hraje to,jak má a o to mě šlo
A jak by sis to představoval dát do Zafiry?Jen do zadu za reproduktor,jako to vypodložit?Ale já to dělal i pro to,že jsem nechtěl,aby mě hrálo repro do noh,je to trochu nasměrované směrem ke mě a na horu,proto.
O tom,že by reproduktor basový,nebo i středový,pokud nemá sám uzavřenou ozvučnici by ji měli mít,to asi víš.A jak by to asi hrálo,jen na tom kroužku,hráli by celé dveře,tak jsi to myslel?Možná to nevypadá dobře ,ale hraje to,jak má a o to mě šlo
To jsem si myslel,ale dík.
Takže to bude hrát i do zadu do dveří,super.Basový a středobasový reproduktor by měli mít,pokud chce člověk dostat z reproduktoru maximum,svou ozvučnici,bednu.Tak proč se asi dělají reproduktory v bednách, ,aby hráli tony,které mají a správným směrem a nemusí se ten reproduktor tak nemáhat,nebude lítat ze předu do zadu jak blběj. A ještě to bude vyhrávat ven přes dveře a člověk pojede jako kolotočář.Hele,vypadá to jak to vypadá,já jsem spokojen.
Ale díky za ten rámeček.
A co to lepidlo,ještě nikdo nic nenapsal,to mě trápí víc
Nějakou svou zkušenost bych uvítal.
Takže to bude hrát i do zadu do dveří,super.Basový a středobasový reproduktor by měli mít,pokud chce člověk dostat z reproduktoru maximum,svou ozvučnici,bednu.Tak proč se asi dělají reproduktory v bednách, ,aby hráli tony,které mají a správným směrem a nemusí se ten reproduktor tak nemáhat,nebude lítat ze předu do zadu jak blběj. A ještě to bude vyhrávat ven přes dveře a člověk pojede jako kolotočář.Hele,vypadá to jak to vypadá,já jsem spokojen.
Ale díky za ten rámeček.
A co to lepidlo,ještě nikdo nic nenapsal,to mě trápí víc
Nějakou svou zkušenost bych uvítal.
Taky jsem si udělal radost a koupil střešní přihrádku z vectry B,teď už jen namontovat.
Chlapy,určitě všichni znáte knihu jak na to a určitě jste tam našli stránku,kde má spolujezdec pod sedačkou přihrádku,byl jsem se podívat na moji Zafču,ale tam nic není,rozhodl jsem se,že ji seženu,jelikož odkládacích ploch není nikdy dost ,zná to každý a já rozhodně nemám rád ty kapse,co jsou kolem sedaček a jsou plné všeho i bordelu a všechno je to vidět.
Ale ta příhrádka pod sedakčou by byla lepší,tam by nebilo nic vidět.V brožuře se píše max do 1kg,ale přímo v kastlíku je do 15kg a je rozhodně velká a bytelná,takže 15kg by to mělo hravě udržet i když nevím,co tak těžkého bych tam vozil.
Tady v OL jsem ji našel,ale tak,tak,každá to také nemá,donesl jsem si ji domů a chtěl jsem ji vyzkoušet a ejhle,ona tam nejde ,máte nekdo s přihrádkou zkušenosti?Předělával ji někdo?Jen se ptám,rozhodně se toho nebojím a ta tam prostě bude.
Takže,pokud by měl někdo zkušenost s předěláním,rád ji uvítám ,jinak je to na mě.Vracet ji nechci
Ale ta příhrádka pod sedakčou by byla lepší,tam by nebilo nic vidět.V brožuře se píše max do 1kg,ale přímo v kastlíku je do 15kg a je rozhodně velká a bytelná,takže 15kg by to mělo hravě udržet i když nevím,co tak těžkého bych tam vozil.
Tady v OL jsem ji našel,ale tak,tak,každá to také nemá,donesl jsem si ji domů a chtěl jsem ji vyzkoušet a ejhle,ona tam nejde ,máte nekdo s přihrádkou zkušenosti?Předělával ji někdo?Jen se ptám,rozhodně se toho nebojím a ta tam prostě bude.
Takže,pokud by měl někdo zkušenost s předěláním,rád ji uvítám ,jinak je to na mě.Vracet ji nechci
tady je foto z brožůry jak na to.
Podíval jsem se na ten šuplík pořádně,trochu jsem to očistil a je tam 1,5kg a né 15kg,takže oprava.
Podíval jsem se na ten šuplík pořádně,trochu jsem to očistil a je tam 1,5kg a né 15kg,takže oprava.
Pekna zafa.Skoro ako moja .Tiez som mal predtym 1,6 16V 74kw.A mal som tam tu priehradku pod sedackou .Ale teraz hu pod tymi recarami nemam.Ale nemozem mat vsetko.Merozmyslal si vymenit stierace za flaty?
kleinak: mám tu poličku cos koupil pod sedačkou. Co tě zajímá?
Opel Zafira CDX 1.8 16V - X18XE1 - LPG - Tempomat
Diagnostika: OP-COM v. 1.39 CZ
Nazdar Jarošu,no co by mě zajímalo? Už jsem to byl omrknout na vrakaču,co jsem to tam kupoval a zase jsem se ujistil,že opel,jiné auto dlouho nemám,dělá všelijakou výbavu od prkotin až po složité věci.Třeba pitomé světýlko vnitřního osvětlení,ale to bude tím,že chceme do svého auta snad vše,co jen by bylo možné,až na Gorba ,nemusí mít všechno.Takže to občas pasovat nemusí.
Jarošu,všiml jsem si,že Zafira má několik typů sedaček celkem asi 5typů.Tam kde je ten tastlík,jak máš ty je zase uplně jinak vyřešené,posouvání sedačky,je prostě širší,aby se tam tam kastlík vešel a to u moji sedačky není,tím pádem,sedačku oddělat,už mám,až na jeden šroubek,který nejde povolit,jelikož se protáčí v protikusu ližiny a dostat ho pryč,bude pakárna a udělat nový rám,na posouvání sedačky z toho starého.
Právě pro to nechápu proč ten mechanismus na posouvání sedačky není stejný,proč to dělali zase jiné,prostě by tam ten kastlik nedali,Néééééé,oni musí udělat i jiný mechanismus blbci.
Já jsem se chtěl zeptat,kdo to předělával.Teď už to je jen na mě,ale jdu do toho,jelikož do přední přihrádky už nic nedám,na víc marodím se zádama 2měs a trochu se už nudím,tím to se OMLOUVÁM ,že jsem nejel na dnešní sraz,jelikož bych tam dlouho nevydržel
Jarošu,pokud to máš origo,tak to mě s tím moc nepomůžeš,ty se máš ,ale díky za optání.Já to zdokumentuji,pak dám foto.
Jarošu,všiml jsem si,že Zafira má několik typů sedaček celkem asi 5typů.Tam kde je ten tastlík,jak máš ty je zase uplně jinak vyřešené,posouvání sedačky,je prostě širší,aby se tam tam kastlík vešel a to u moji sedačky není,tím pádem,sedačku oddělat,už mám,až na jeden šroubek,který nejde povolit,jelikož se protáčí v protikusu ližiny a dostat ho pryč,bude pakárna a udělat nový rám,na posouvání sedačky z toho starého.
Právě pro to nechápu proč ten mechanismus na posouvání sedačky není stejný,proč to dělali zase jiné,prostě by tam ten kastlik nedali,Néééééé,oni musí udělat i jiný mechanismus blbci.
Já jsem se chtěl zeptat,kdo to předělával.Teď už to je jen na mě,ale jdu do toho,jelikož do přední přihrádky už nic nedám,na víc marodím se zádama 2měs a trochu se už nudím,tím to se OMLOUVÁM ,že jsem nejel na dnešní sraz,jelikož bych tam dlouho nevydržel
Jarošu,pokud to máš origo,tak to mě s tím moc nepomůžeš,ty se máš ,ale díky za optání.Já to zdokumentuji,pak dám foto.
Gobro co tím myslíš - Nerozmyslal si vymenit stierace za flaty?Jsem natvrdlej,ale myslíš tím,stěrače jaké mám já??Bosch misto originálů,mě to neva jsou levnější a stěrače mají stírat,nic víc a to je u mě OK.
Jinak Zafču mám pro práci 80%,ale neznamená to,že se o ni nebudu starat a hýčkat,pro to Nafťák,benzíňák bych asi neuživil,OPC to je jiná třída,je to vážně pěkné auto,musím se přiznat,že dokud jsem nebyl zde na Foru,tak jsem o žádné Zafiře OPC ani neslyšel,vím že opel OPC dělal,ale Zafču ne.Tím to se všem OPC majitelům omlouvám ,rozšířil jsem si své poznatky.
Hlevně ať jezdí,čaooooo.
Jinak Zafču mám pro práci 80%,ale neznamená to,že se o ni nebudu starat a hýčkat,pro to Nafťák,benzíňák bych asi neuživil,OPC to je jiná třída,je to vážně pěkné auto,musím se přiznat,že dokud jsem nebyl zde na Foru,tak jsem o žádné Zafiře OPC ani neslyšel,vím že opel OPC dělal,ale Zafču ne.Tím to se všem OPC majitelům omlouvám ,rozšířil jsem si své poznatky.
Hlevně ať jezdí,čaooooo.
Ale kleinaku vždyť tuhle poličku doplnit není žádný problém! Já jsem vloni vylepšoval Zafiru o vyhřívané sedačky a dotyčný vyčuránek od kterého jsem je velmi draho koupil, tak poličku, která u sedačky byla, nezapomněl zdemontovat aby i tu mohl zpeněžit. A tak jsem si ji přehodil z mojí sedačky. Nic na tom není. Drží ji myslím 6 nýtů, ty je vidět na tvém snímku. A mám dojem, že otvory jsou už připravené. Samozřejmě sedačka musí ven, to je jasné. Ale to je záležitost zhruba půl hodiny, tak co? A tvé tvrzení, že Zafiry mají pět různých sedaček se mi nechce věřit. Tak směle do toho!!!
Opel Zafira CDX 1.8 16V - X18XE1 - LPG - Tempomat
Jaróšu,můj poznatek je takový,že sedaček se dělá asi 5druhů vybavených,obyčejné,s elekric. výhřevem,sbederní opěrkou,se vším dohromady a s širokým uchopem posuvu s kastlem a s úzkým úchopem bez kastlu a to jsem nevěděl.
Tím pádem můj úzký uchop musím předělat na široky,abych tam ten kastl dostal,to je vše,jen si to vyrobit,prostě lidoví tvořivost.
Měl jsem za to,že sedačku jen otočím a nanýtuju ji 5nýtama a je to,bohužel,musím předělat úzký úchop,neva,to mě nezastaví ,
kast prostě chcu.
Tím pádem můj úzký uchop musím předělat na široky,abych tam ten kastl dostal,to je vše,jen si to vyrobit,prostě lidoví tvořivost.
Měl jsem za to,že sedačku jen otočím a nanýtuju ji 5nýtama a je to,bohužel,musím předělat úzký úchop,neva,to mě nezastaví ,
kast prostě chcu.