Ahoj,
bohužel mám taky chybu P0200.
Včera mi chvíli vynechavaly valce, ale bylo to jen na chvíli. Vyčetl jsem chybové kódy a dal auto do servisu na výměnu lambdy, protože jsem mel P0130 taky. Po servisu chyba lambdy zmizela. Mechanik zkontroloval kabeláž a říkal ze neví co přesně chyba 200 může byt, ze kabely jsou OK a ze nemá tak dobrou diagnostiku, aby mu něco víc řekla. Kazdopadne auto vynechava cim dal vic, alespoň po par kilometrech od servisu. Dneska to zkusim z prahy domu, jestli auto/konektory dovoli. Mechanik nesel ale na sundavani listy od vstrikovacu, jenom jesti kabely vypadaji OK. Az ted jsem našel tohle vlákno a tady se píše o poškozených konektorech
Tak před 4 mesici mi menili těsnění hlavy, takže to vypadá, ze to tehdy mohli špatně nasadit. Jinak startuje OK. Žádném jinej problém nevidím.
Zítra to hodim do servisu znova k oplu primo, ze by mohli ty kabely proměřit.
Nic jinyho mne nenapada. Nevěděl by někdo k teto chybě ještě něco?
Vypina vstrekovac na druhom valci
- Reklama
Re: Vypina vstrekovac na druhom valci
Z textu som vydedukoval že máš tiež opel ale otázkou je aký? Napiš kod motoru, len aby to nebolo z14x..
Astra GSi SilverSpirit Z20LET HB-5door Aktuálne 3000km po full GO motora.
Mám x14xe, ještě dodam ze v servise zkoušeli jiné svíčky a zapalovací lišta byla měněna před 3 roky.
Podival jsem se na ty kabely sam. Vypada to, ze byl jenom spatne ulozeny konektor diky cemuz se odpojovaly vstrikovace.
vs
Astra uz nikdy nejede do servisu Hajny v Pribrami.
vs
Astra uz nikdy nejede do servisu Hajny v Pribrami.