pepca píše: prdelky,jo, to je pěkná škodolibost baterky od šikmáčů ani do hodinek,bééé se ti to vytahuje,liberečáku,zaběhneš ke Zdenkovi do práce,tedy Zdenek Lbc a máš to vyhraný,takovej přístup co je u vás by měl být všude.
Zdendu neznám, auto mám krátce a v Oplu jsem byl 2 x - jednou mi zprovoznili v klíči centrál na dálku (nějakej špatnej kontakt) a po druhý mě negramotovi museli ukázat jak se zadává kód do rádia.
Až pak jsem objevil, že je tady ke stažení manuál.
Musím říct, že jsou velmi ochotní a pomohli mi nezjištně - klobouk dolů.
No nic, konec srandy - jdu něco sníst, pak natáhnu kožich, beranici a palčáky a půjdu asi do garáže něco vyšlechtit - dokud nechumelí.
Auto musí sloužit mně, né já jemu. Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
někam tam patří jeden zdejší člen,velice příjemný,vstřícný,ochotný pán,jen nevím kde se tam přímo nachází,někde na prodejně aut bych řekl,ale co vím tak tamní opel se chová velice profesionálně at přístupu tak i cen,s tím našim se to nedá srovnávat jo a co to je sníh?chumelit?to neznám,a letos?tomu nevěřím,no tam u vás to je možný
pepca píše: dík tak to do nich jdu :(právě jsem dostal odpověd
Od: Rychlý Servis OPEL <info@opel.cz>
Předmět: Rychlý Servis OPEL
Datum: 2.12. 2006, 12:03 - dnes v 12:03
Další akce ...----------------------------Přesun do složky: Odeslané-----------------------------Označ email: Jako nepřečtený Červenou barvou Modrou barvou Zelenou barvou Zrušit označení-----------------------------Zobraz hlavičkuUložit celou zprávu
Děkujeme Vám za zájem o služby poskytované v rámci programu Rychlý Servis OPEL. Náš autorizovaný dealer Vás bude v nejbližší době kontaktovat.
zdravím lidičky,ačkoliv jsem tento emailík obdržel tak říkajíc okamžitě po mém kontaktu,tak do dnešního dne stále nic nevím,tomu říkám vstřícný profesionální přístup,vypadá to,že dopadnu jako princ Wiliam a holt pojedu do Prahy na ten srázek a koupím baterku holt v Praze,nevím co si myslet.