Voda pod autom . . . . nikde nechyba odkial to tecie

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Lajda

Re: Voda pod autom . . . . nikde nechyba odkial to tecie

Příspěvek od Lajda » 04 srp 2010, 21:48

Taky jsem měl obavu, že mi něco uniká, ale pak jsem zjistil, že je to ten kondenzát klimy. Jednoduché pro zjištění. Když jsem chvíli stál se spštěnou klimou a venku bylo okolo 35 stuňů Celsia, tak kondenzát začal zpod vozu unikat a kaluž pod vozidlem. Pak jsem zase v ten samý den prozměnu klimu vypnul na jiném místě a nic pod vozem nebylo. Akorát já jsem se pařil a kaluž byla prozměnu pode mnou. Většinou to udělá, když je venku hodně velké teplo a v autě mám klimu na úplně studené poloze.
Zafira 2.0 Di 16V r.v. 2000, Elegance

Reklama

oda886

Příspěvek od oda886 » 15 říj 2010, 14:23

Tak to já klimu nemám, ale loužičku ano :cry:

Shimmeron

Příspěvek od Shimmeron » 15 říj 2010, 14:26

tak ak ti nikde kvapalina nechyba to moze byt aj voda co sa drzi v tom plastovom podbehu.
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.

Moj S-opel TU

Alzafir

Příspěvek od Alzafir » 17 říj 2010, 11:24

Jojo, plastové krytí... :roll: Když jsem před půl rokem dodělával zástěrky na předku a navrtal spodek blatníku, vyteklo asi půl litru vody. Takže jsem to odkrytoval celé. Toho marastu...Kolo tam natlačí pod ten plast pěkný sajrajt pochopitelně i s vodou a vytvoří se tam špalek bláta se vším možným. Doporučuju i preventivně čas od času vyčistit na obou stranách, anebo zástěrky 8)
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor

Odpovědět