Voda pod autom . . . . nikde nechyba odkial to tecie
Re: Voda pod autom . . . . nikde nechyba odkial to tecie
Taky jsem měl obavu, že mi něco uniká, ale pak jsem zjistil, že je to ten kondenzát klimy. Jednoduché pro zjištění. Když jsem chvíli stál se spštěnou klimou a venku bylo okolo 35 stuňů Celsia, tak kondenzát začal zpod vozu unikat a kaluž pod vozidlem. Pak jsem zase v ten samý den prozměnu klimu vypnul na jiném místě a nic pod vozem nebylo. Akorát já jsem se pařil a kaluž byla prozměnu pode mnou. Většinou to udělá, když je venku hodně velké teplo a v autě mám klimu na úplně studené poloze.
Zafira 2.0 Di 16V r.v. 2000, Elegance
- Reklama
Tak to já klimu nemám, ale loužičku ano
tak ak ti nikde kvapalina nechyba to moze byt aj voda co sa drzi v tom plastovom podbehu.
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Jojo, plastové krytí... Když jsem před půl rokem dodělával zástěrky na předku a navrtal spodek blatníku, vyteklo asi půl litru vody. Takže jsem to odkrytoval celé. Toho marastu...Kolo tam natlačí pod ten plast pěkný sajrajt pochopitelně i s vodou a vytvoří se tam špalek bláta se vším možným. Doporučuju i preventivně čas od času vyčistit na obou stranách, anebo zástěrky
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor