Točí, ale nechytne.
Re: Točí, ale nechytne.
U nás to bylo prasklé těsnění pod hlavou. Jisrka šla, benál šel ale cucal vodu.
- Reklama
díky ale vůbec jsi mě nepotěšil... téda to jsou vyhlídky
nyní: Zafira B Z18XER, 2007
ex2: Z16XE Caravan, 2003
ex1: X16SZR Htb, 2000
Díky tomu prasklému těsnění jsme došli k více věcem. Po sundání hlavy jsme zjistili, že motor je přidřený (při koupi opla svítila kontrolka oleje, takže prodejce ještě rychle běžel pro pixlu oleje na benzinku. Udajně s tím jezdil dlouhou dobu jeho syn takže to chlapec přidřel) Pro nás to znamenalo sehnat novej blok. Hlavu jsme rovnou dali na srovnání, nove gumičky na ventily prostě takovy menší repas. Nový rozvoďák a kladka spolu s novým termostatem a těsnění. Nejspíš to je u těchto aut normální, že termostat otevírá až když je teplota hrubo v červeném poli. Nicméně nový termostat nám nepomohl. Přiznám se, že takhle rozsáhlou opravu už jsme nechali klukovi co ty motory zná jak svý boty. Komplet i s jeho prací nás to vyšlo na 10tis. Jedno těsnění a nakonec vyplázneš deset klacků. Snad to v tvém připadě nebude tak hrozné
tak u mě je to vyřešeno.. paměť závad bez chyb, auto v pořádku, ale v benzínu byl písek ze spod nádrže u benziny nejspíš který sem natankoval a přidřel mi čerpadlo.. a to ho mám rok staré protože předtím jsem natankoval plast a odešlo taky... takže mě čeká tankování přes punčochu protože na tohle nemám nervy co se dneska u čerpaček děje a navíc je to smůla jak prase
nyní: Zafira B Z18XER, 2007