Zdravím astra přátelé
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
...
Už dlouho jsem nic nenapsal co je nového a tak. Pár změn je i když pouze jsou to pouze maličkosti. Vyměnil jsem manžety řadičky a í brzdy za barevnější (nafotim a přidám později) , ale ještě to nemá uplně ten efekt co chci aby to mělo.. Ještě přijde na přestříkání středového panelu do barvy manžet (tj světle hnědá až taková jako krémnová). Prostě to bude krásný!!!
.
Dále ubylo nápisů po celém autě...Rozhodl jsem se, že autíčko trošku pročistím... Takže zůstali vesměs jen webovky astra-g fora na podložkách pod spz
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
. Měli přibýt i chromové kličky na otvírání dvěří, ale po dlouhém rýpání do zadního tapecu kde mám švihadla jsem se rozhodl zabodnout šroubovák do země a z kliček se teď raduje Defender (nechť ti slouží
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
). Další úpravy jsou vesměs na cestě a jsou otázkou peněz hlavně takže postupně. Jsou objednaná nová zadní světla, sportovní filtr, chromové kroučky kolem budíků a možná i plasma budíky...Uvidíme... Jo a je přezuto na zimákach takže....
Uvažuji o prodeji kol letních které jsou vyfocené zde na první stránce. Případně zašlu na mejl kdyby byl zájme. Jsou to 15tky MAM obuté na barum bravuris (195 na 60). Pneu mají celkem slušný vzorek 100% ještě min na jednu sezonu. Elektrony jeví známky běžného používání, nic drastického... Sem tam odřené od obrudníku ale jak říkam nic strašného. Kola prodávám protože bych chtěl větší takže případná výměna za větší je možná!!! Cenu si nedovedu představit momentálně takže jí necháme dohodou! Určitě je nechci prodat za každou cenu... Jen kdyby někdo měl vážný zájem
.
A to je asi po dlouhé době vše. Pokudím se dohonit co jsem zanedbával a doplnit nějaká fota...
Takže se zatím mějte
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)