Příspěvek
od commex » 21 led 2010, 10:05
Tak ještě jednou....
Origo lišta,kterou mám já,je jiná..Je v podstatě na obrázku,tuším v mém prvním příspěvku...
A protože gumy na tuhle lištu nelze sehnat-a omylem mi můj známý mechanik sehnal jiné gumy(obrázek v předešlých příspěvcích),upravil jsem tyhle gumy na tu mou lištu..A je vyřešeno...
Tyhle gumy,které mi již dvakrát kolega dodal,jsou z lišty z Astry..Celá lišta je tvarově trochu odlišná-včetně konektoru..
Zkoušel jsem ty gumy sehnat v Kelly,ale Kelly to nevede!!!!!! Už to píšu poněkolikáté!!Také Rall a podobně nemají gumy v nabícce..
Jinak lišta jako taková má v horní části VN elektroniku a samotné trubky,které vedou ke svíčkám a jsou na nich nasazeny uvedené gumy,jsou duté(v horní části mají kontakt) a propojení kontaktu a svíčky zajišťují pružiny,které jsou uvnitř trubek-napojených na gumy-vloženy.
Nevím,zda němci,nebo kdo tohle vyrábí,zvolil málo odolný plastový materiál na výrobu obalu lišty-potažmo trubek,ale VN přeskakuje někde na cestě od kontaktu ke svíčce-proti kostře(bloku motoru)...Špatný izolační stav!!!