Prosím pomoc
- Reklama
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosím pomoc
No to je řízení.Hřeben má na každou stranu axiální tyčku,na ní je našroubován kulový čep,který je našroubován do těhlice/ta litinová velká věc,ve které je tlumič/.
tak nadrz na servo byla Ok, dokonce ji tam bylo jeste vice nez melo, tak mi neco v Opelu odsali ale zlobi to porad...
mam novinky.
- je normalni, ze kdyz tocim volantem tak mi napeti na baterce klesa az skoro pod 12V?
- kolik mate napeti na baterce nez nastartujete? ja mam cca 12,6V a pri nastartovani to po chvili vyskoci na 14V a dneska jsem mel skoro 14,3V (coz je asi moc, ne)?
- dneska jsem jel cca 10km a porad to fungovalo, pak jsem zastavil (na cca hodinu) a rozjel jsem se a prestalo to skoro jit okamzite, pak jsem opet stal cca 30 minut a pak jel zase cca 10 km a v pohode, tak nevim... to spis nevypada na servo, ne?
- je normalni, ze kdyz tocim volantem tak mi napeti na baterce klesa az skoro pod 12V?
- kolik mate napeti na baterce nez nastartujete? ja mam cca 12,6V a pri nastartovani to po chvili vyskoci na 14V a dneska jsem mel skoro 14,3V (coz je asi moc, ne)?
- dneska jsem jel cca 10km a porad to fungovalo, pak jsem zastavil (na cca hodinu) a rozjel jsem se a prestalo to skoro jit okamzite, pak jsem opet stal cca 30 minut a pak jel zase cca 10 km a v pohode, tak nevim... to spis nevypada na servo, ne?
na baterku mi dneska v Opelu řekli že je OK
Ja mám 14,2 V celko bežne (za jazdy), niekedy aj 14,3. Do 14,4 je to v norme.
Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.
a kdyz mas volnobeh a vse zapnes a tocis volantem, tak ti to dava kolik? me prave pod 12V...
Ja mám na baterke bežne aj 11 V. Po naštartovaní 14,5 V. To že pri vytáčaní kolies ti kolíše napätie je normálne. Niekedy je to vidieť aj na svetlách že keď veľmi vytočíš tak akoby mierne pohasli. Čím viac vytočís kolesá tým viac el. energie servo potrebuje. Napr. Landrover má mechanicky poháňané servo a ak ho vytočíš na voľnobehu na maximum tak si motor pridá sám otáčky.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
to jo, ale me se to napeti treba po nastartovani drzi na tech 10 - 11v nekdy 5 s nebo 10 s...