eště mě napadá možná ho čorli pro ty věci co byli vevnitř a nechaj ho někde stát jako třeba amogovu oktu bohužel pankrác je vedle nuslí
Hej to čo je za tipka ? Takú astru potom otvorí v spánkuPico píše:Neukradnutelné auto neexistuje. V aute si nenechávajte ani prázdnu igelitku z Tesca. Už som to tu písal som z fachu / nie som zlodej /. Mám známeho - našťastie pracuje pre tých "dobrých", ktorý otvorí a naštartuje akékoľvek auto. Nemec stratil klúče od super BMW. Bol večer a nedela. Nemec tvrdil, že mu v BMW povedali, pri každom pokuse o neoprávnené otvorenie zámkov sa tie zablokujú tak, že ich budú musieť otvárať len fabricky. Chcel si rozbiť okienko, aby si mohol zobrať aspoň z auta veci. Zavolal som svojho známeho. Nemec tvrdil, že keine šanc a chechtal sa. Súhlasil bez mihnutia oka so sumou za otvorenie. Môj známy nás požiadal, aby sme sa otočili a nemca sa spýtal do ktorej strany sa manuálne otváral zámok. Za dve sekundy boli dvere otvorené a rovnako rýchlo naštartované. Nemcovi sa zdalo, že to bolo moc jednoduché a váhal s platením. Známy mu povedal, že nie je problém mu to zabuchnúť znova. Ak je raz nejáke auto určené na ukradnutie, tak tomu nikto nezabráni. Stretol som sa už aj s falošnou odťahovkou.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |