Proc si nekoupit VW - Yanku cti

Co se jinam nehodí pište sem
YANEK
Kontaktovat uživatele:

Re: Proc si nekoupit VW - Yanku cti

Příspěvek od YANEK » 13 srp 2009, 21:31

:cry: škoda ho moc pěknej lítám po praze a na t4 čumim tohle bych nepřehlíd když ho uvidim dám vědět já mildo vim že vw se krade oproti oplu moc moc tak bude určitě pojistka když ho koupim :cry:
eště mě napadá možná ho čorli pro ty věci co byli vevnitř a nechaj ho někde stát jako třeba amogovu oktu bohužel pankrác je vedle nuslí
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS

Reklama

denny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od denny » 13 srp 2009, 21:35

Yanek si VW bude řetězem zamykat ke sloupům veřejného osvětlení :D :D :D .

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 13 srp 2009, 21:43

Já si taky myslím že auto které je nalakováno neobvykle a plechařina upravená jinak není pro zloděje zajímavě. Asi se najde vykradené o věci s kufru a možná muzika bude pryč ale auto je nepoužitelné. Pokud už ovšem nemá ruské spz.
ASTRA LA VISTA

eXp10it
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXp10it » 13 srp 2009, 22:02

kolik z Vás nechává v autě: "spoustu osobních věcí, notebook, navigaci, vysílačku, oblečení na záchranku, klíče od bytů a servisu, druhý telefon, nakoupené náhradní díly na auta nové i z vrakovišť, prostě vše"? Já jsem původem z Ostravy a jsem smířený s tím, že co jde z auta odmontovat to tam druhý den nemusím mít a že se ráno probudím a ani auto nemusí být na svém místě... vycpávat ho navíc elektronikou může jenom dobře pojíštěný člověk.

Salám

Příspěvek od Salám » 14 srp 2009, 06:44

jj..taky jsem nad tím přemýšlel..tež ostravák a když odcházím z auta, tak kdyby to šlo, vemu si s sebou i sedačku a volant. Ony ty cedule VAŠE AUTO NENÍ TREZOR mají svůj smysl..

Hribek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hribek » 14 srp 2009, 06:57

Myslím že není třeba být ostravák, stačí nebýt ko*ot a nenechávat cenné věci v autě a ještě k tomu třeba na sedaččce at jsou krásně vidět že. Je to tak no.. Auto není trezor.
To není reakce na ukradeného VW, ale tak obecně. Je jasné že u dodávky se jaksi předpokládá že tam nějaké věci budou a není možné sebou brát pokaždé třeba ze servisního auta celou výbavu :o je to dodávka že jo...Aaale jak vidím že někdo nechá na sedačce notas tak opravdu nechápu proč potom brečí že mu vykradli auto.

HerryCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HerryCZ » 14 srp 2009, 08:03

Zdravim, tak si taky trosku prihodim. Kamos ma Golfa IV. Jednou zapomel mobilni telefon na sedacce(ne zrovna levny), kdyz si odskocil do marketu neco koupit. Jak prisel nestacil se divit vlastnim ocim. vybita siba a mobil fuc. Na kamerach sice typek prej videt byl, ale absolutne nepouzitelny snimek na identifikaci. Me na stare Skode100 vybili taky okinko (ten bocni trojuhelnik). Vzhledem k tomu, ze jsem zvykly v aute nic nenechavat. Tak mi jen rozhazali kastlik po celem aute a ukradli tlakomer na gumy.
Obrázek

Obrázek

Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100

Phrz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phrz » 14 srp 2009, 10:11

ale zase na druhou stranu t4 je super auto, ja jsem s nim jezdil hrozne rad a ridi se na dodavku skvele a spotrebou to bylo neco neuveritelnyho na V5 a po praze, sice to ma svoje mouchy ale nikdy jsme na tom nic neopravovali, sice je ten motor hodne hlucnej, cely se to klepe, rezonujou sem tam nejaky plasty, tlumice jdou pryc rychle ale tohle auto ma svoje kouzlo takze ja bych si ho klidne koupil
bývalé: Astra G Comfort 1.4 https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=25151
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258

Honz@
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honz@ » 14 srp 2009, 10:50

Té T4 je mi líto, ale v téhle době už člověk nějak počítá s tím, že když jde na parkoviště, auto už tam stát nemusí...

A kdo si nechává věci (a nejlépe ještě viditelně) v autě, je sebevrah 8) .

U nás před domem jsem o jedno auto přišel úplně, a ostatní mi byla asi 100x vykradena, i když v autě nic není... Plus antény, poklice,... Nejlepší bylo, když se mi ho pokoušely otevřít šroubovákem. Stačí jim jen rozházet kastlík nebo si vzít drobáky v kapse. Kvůli tomu mi i rozmlátili vokno. Jednou jsem dokonce přistihl zfetovaného ukrajince přímo v mém autě, jak mi rabuje kastlík (byly 4 odpoledne).

Takže nic příjemného, s majitelem soucítím :roll:
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A

Pico

Příspěvek od Pico » 14 srp 2009, 19:24

Neukradnutelné auto neexistuje. V aute si nenechávajte ani prázdnu igelitku z Tesca. Už som to tu písal som z fachu / nie som zlodej /. Mám známeho - našťastie pracuje pre tých "dobrých", ktorý otvorí a naštartuje akékoľvek auto. Nemec stratil klúče od super BMW. Bol večer a nedela. Nemec tvrdil, že mu v BMW povedali, pri každom pokuse o neoprávnené otvorenie zámkov sa tie zablokujú tak, že ich budú musieť otvárať len fabricky. Chcel si rozbiť okienko, aby si mohol zobrať aspoň z auta veci. Zavolal som svojho známeho. Nemec tvrdil, že keine šanc a chechtal sa. Súhlasil bez mihnutia oka so sumou za otvorenie. Môj známy nás požiadal, aby sme sa otočili a nemca sa spýtal do ktorej strany sa manuálne otváral zámok. Za dve sekundy boli dvere otvorené a rovnako rýchlo naštartované. Nemcovi sa zdalo, že to bolo moc jednoduché a váhal s platením. Známy mu povedal, že nie je problém mu to zabuchnúť znova. Ak je raz nejáke auto určené na ukradnutie, tak tomu nikto nezabráni. Stretol som sa už aj s falošnou odťahovkou.
Astra II

Dj.radim

Příspěvek od Dj.radim » 14 srp 2009, 19:45

JJ,nechat v autě notebook,mobil,GPS apd je sebevražda...Znám hafo lidí,co si tam takové věci nechali,klidně notebook na sedačce a vykradli jim to...Já mám občas strach jít v Ostravě po některých horších čtvrtích,protože notebook za 25 v tašce,mobil za 10 + druhý mobil za pár korun...Stejně nechápu,proč to ti lidi dělají...Asi absťak...Já něco ukrást,tak měsíc nespím...

m1lan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m1lan » 14 srp 2009, 20:18

Pico píše:Neukradnutelné auto neexistuje. V aute si nenechávajte ani prázdnu igelitku z Tesca. Už som to tu písal som z fachu / nie som zlodej /. Mám známeho - našťastie pracuje pre tých "dobrých", ktorý otvorí a naštartuje akékoľvek auto. Nemec stratil klúče od super BMW. Bol večer a nedela. Nemec tvrdil, že mu v BMW povedali, pri každom pokuse o neoprávnené otvorenie zámkov sa tie zablokujú tak, že ich budú musieť otvárať len fabricky. Chcel si rozbiť okienko, aby si mohol zobrať aspoň z auta veci. Zavolal som svojho známeho. Nemec tvrdil, že keine šanc a chechtal sa. Súhlasil bez mihnutia oka so sumou za otvorenie. Môj známy nás požiadal, aby sme sa otočili a nemca sa spýtal do ktorej strany sa manuálne otváral zámok. Za dve sekundy boli dvere otvorené a rovnako rýchlo naštartované. Nemcovi sa zdalo, že to bolo moc jednoduché a váhal s platením. Známy mu povedal, že nie je problém mu to zabuchnúť znova. Ak je raz nejáke auto určené na ukradnutie, tak tomu nikto nezabráni. Stretol som sa už aj s falošnou odťahovkou.
Hej to čo je za tipka ? Takú astru potom otvorí v spánku :lol:

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 14 srp 2009, 20:21

Radime, stocenej tachometr je taky zlodejna :lol:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 14 srp 2009, 20:28

Milosh: :D
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Dj.radim

Příspěvek od Dj.radim » 14 srp 2009, 20:32

A kdo to dělá Milosh? :twisted: Nemám notebook na diagnostiku...Opravy navigací kdykoliv kdekoliv :D

Odpovědět