URGENT Technická kontrola
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
Re: URGENT Technická kontrola
zapomnel jsem tam napsat MAX hodku:-) 

- Reklama
UDělam to ráno ... hýml 

- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
tak pak napiš, jak jsi dopadl, teda jestli budeš mít chvilku 

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
akorát přemýšlím, kam jsem si dal šrouby k zimákům 

Našel
v 6.00 na to vlítnu 

A ke kolům, kde rozhodně dej zimáky, pokud ty sedí s TP ještě zkontroluj zda máš v autě výstražný trojúhelník, neprošlou lékárničku, klíč na kola a hever, rezervu, žárovky. Zkontroluj aby ti vše svítilo jak má a chovej se k nim velmi zdvořile. Tyhle páni na stk si na to teď dost potrpí... Vše co se týče tech. stavu nějak ukecáš, astra není auto které by mělo fatální problémy s rezí, tím že by nebrzdila apod. takže projdeš, ale technici jdou teď u těchto aut právě spíše po detailech povinné výbavy a přístupu toho kdo tam s autem přijede... - zásadně mi technickýma projíždí Marťa. 

END
Tak si představte, že ráno v 6 teda přezuju, jedu na technickou celej happy, že je teda ochčiju ... A oni mají 14 dní dovolenou od dneška??? No neposrali byste se??? Nikde na netu ani zmínka ...
Tak přehazuju zpátky a jebu jim na to ... Když mě policajti zastaví a kouknou na značku tak uvidí osmičku, tak mají stejně smůlu. Museli by mě více lustrovat.
Takže mi popřejte hezkou dovolenou
Tak přehazuju zpátky a jebu jim na to ... Když mě policajti zastaví a kouknou na značku tak uvidí osmičku, tak mají stejně smůlu. Museli by mě více lustrovat.
Takže mi popřejte hezkou dovolenou

No nějakou namátkovku bych prošel, kde nelustrujou růžovou knížečku
Ale dva roky mě nestavili, tak klepu a doufám, že nezastaví ... Mám už zase přezuto ... asi si udělám ŽL na ruční pneuservis 
Ještě jsem si v podstatě v místě pobytu našel, že je tam STK, tak se tam zajedu zeptat a na férovku se jich zeptam na gumy ... podle toho co řeknou se uvidí ... kdyžtak to necham udělat tam
Tak čau pánové a díky za super rychlou pomoc včera... Vážím si toho ...
brzy nashle na srazu (snad už i s OPC křidýlkem
)

Ještě jsem si v podstatě v místě pobytu našel, že je tam STK, tak se tam zajedu zeptat a na férovku se jich zeptam na gumy ... podle toho co řeknou se uvidí ... kdyžtak to necham udělat tam
Tak čau pánové a díky za super rychlou pomoc včera... Vážím si toho ...
brzy nashle na srazu (snad už i s OPC křidýlkem

Tak po dovolený 
Nepotkal jsem je
Ale vyvstal mi jeden technický problém viz nové téma

Nepotkal jsem je

Ale vyvstal mi jeden technický problém viz nové téma

pokud tě vyhodí z stk, tak pokud přistavíš auto do 30 dnů tak ti zkontrolují jen to kvůli čemu te vyhodili.... plus vizuálně zkouknou jestli nedoš¨lo k nějakým upravám....Hribek píše:mhmm mam takový blbý pocit že ne, opakovaná technická je možná až po jakési lhůtě, nevím jak přesně to je, víte někdo? taky by mne to zajímalo jak to je?
Co jsem se dočetl na netu tak píšou všude jen o lhutě DO 30 dnů ,ale nevím kde ale myslím že tady někde na foru jsem četl něco o tom že je i jakási lhůta kdy nejdříve se tam může

BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Zdarec občani 
tak jsem včera úspěšně prošel technickou
Mam obě známky vylepené
. Jsem o 900,- lehčí, ale přesto happy.
Akorát mi zapsali jednu lehkou závadu, o které mě ani neinformovali. O té jsem se dozvěděl až doma při pročítání papírů, které mi předali v průhledné folii.
Je tam napsáno:
5021 Rám(nos. konstr.)-spojení dílů --- ale fakt z toho nejsem moudrej, kde tuhle případnou chybu objevili
Někdo nějaké tipy? Zkoušel jsem vygooglit nějaký seznam kódů závad při STK, ale nic jsem neobjevil ...

tak jsem včera úspěšně prošel technickou

Mam obě známky vylepené

Akorát mi zapsali jednu lehkou závadu, o které mě ani neinformovali. O té jsem se dozvěděl až doma při pročítání papírů, které mi předali v průhledné folii.
Je tam napsáno:
5021 Rám(nos. konstr.)-spojení dílů --- ale fakt z toho nejsem moudrej, kde tuhle případnou chybu objevili

Někdo nějaké tipy? Zkoušel jsem vygooglit nějaký seznam kódů závad při STK, ale nic jsem neobjevil ...
- denny
- Kontaktovat uživatele:

Tady píšou-skříň ,karoserie,budka.
volné sedačky
mastnoty na spodní části
Vše do kategorie lehké,čili A.

okidoke
Borec mi nezkoukl ani povinnou výbavu a dokonce ho nezajímaly ani kola nic
technickou sekcí mi projel za 8 minut
jsem málo nestíhal
Borec mi nezkoukl ani povinnou výbavu a dokonce ho nezajímaly ani kola nic

ono když nemáš na první pohled vrak, netváříš se jako bubák a technik neni idiot.... tak je to rychlé...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw