Jen se tě chci zeptat, jestli jste neplatily za tunely, ale asi ne jinak bys to sem napsal, že ano? Já jen že tam jedu za tyden a někdo mi řikal že se někde platí za tunely.Zigi píše: Jeli jsme sice pres cestovku,ale na soukrome apartmany,takze barak "cely"pro sebe Ale cenu ti nereknu,platil to otec
Ja si platil jen za cestu,tzn.2x tankoval do plne (vyjizdel jsem uz s plnou),
DZ nasi 300Kc,Rakouskou myslim cca 200Kc,ve Slovinsku cca 2 euro a v Chorvatsku dalnici do Karlovace cca 68kun (smer plitvicka jezera),takze si to muzes spocitat!
Ale vyslo me to uplne na pohodicku,cca 3000-3500Kc
Chorvatsko
- Reklama
Já jsem tam byl vlastně taky 2x. Měly jsme rezervovaný hotel ZORA (podle mě hodně známej hotel) na tyden, ale jeli jsme o 5dní dříve do apartmánu.Zigi píše:No ja uz tam byl 2x a vubec by mi nevadilo jet tam po 3!811018 píše:Dík. Tímhle směrem chci jet, ale nevim jestli do Primostenu, tam jsem už byl tak chci zas někam jinam.
Me se tam libi a chci si tam odpocinout a kdyz vim,ze to mam od more cca 20m,tak neni co resit
Dik za vyčerpávající odpověď, to jsem přesně chtěl vědětZigi píše:Jo jo,hotel Zora,tam jsme byli poprve811018 píše:Ještě se tě zeptám, kolik a jakou měnu si mám vzít na cestu, aby mě to vyšlo?
Kolik a menu?
Staci eura a kuny
Kdyz pojedes mim smerem po dalnicich,tak vod chorvatskych hranic do Zagrebu 18kun a ze Zagrebu do Karlovace 16kun a pak samo jeste nazpet,tzn cesta 68kun za chorvatske dalnice,pak neco ve Slovinsku (fakt jen kousek dalnice) a tam se plati neco kolem eura,ale tech si musis vzit vic kvuli benzinu a tak...
Samo nase dalnicni a rakouska dalnicni znamka!
Me stacilo si rozmenit 100euro na kuny,to bylo cca neco myslim pres 700kun,ktere jsem uvalil vsechny a nejake eura navrch
PS:kdyz si byl kdysy v Primostenu,pamatujes ten rozbombardovanej bazen?
Na ten bázén si pamatuju, když jsem neměl co dělat, tak jsem pod nim šmejdil, byly tam různý chodby a místnosti. A hlavně, že v cestovce psaly, bazén u hotelu a když jsme tam přijely, tak tohle.
Tak jsem se vrátil z Chorvatska a dávám zde 2 fotky....
Zde jsem bydlel ( Drvenik u Makarské, Vila ANTONIJA ).... je to ta nalevo.
Zde je nejpovedenější foto z celého pobytu... Focena za jízdy v autobuse.
Zde jsem bydlel ( Drvenik u Makarské, Vila ANTONIJA ).... je to ta nalevo.
Zde je nejpovedenější foto z celého pobytu... Focena za jízdy v autobuse.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Zdeněk Lbc
-
- Kontaktovat uživatele: