Ahoj panové...a dámy samozřejmě.
Rád bych se tady taky podělil s mou zkušeností právě s výše popsaným problémem. Já osobně jsem použil následující postup:
- sundat torpédo - postup je jednoduchý..a je i v knize "Jak na to" (nejvíc jsem se nadrbal se sundáváním ramen stěračů...2h práce a tech sprostých slov..

)
- pod torpédem je motorek stěračů, na kterém je jen "položený" plastový kryt. Ten sundat
- když se podíváte na motorek shora, patice na konektor je jakoby součástí kousku plechu. Nejdřív vytáhnout konektor a pak povolit cca 6 torxů (myslím že je to byl T15)
- pod celým krytem je kulatý díl se zalisovanými kroužky - to jsou ty slavné dojezdy..
- u mně byl problém, že tam bylo na něm hodně bordelu..vazelina atd....Takže dojezdy vyčistit...ale pouze vršek. Tam kde jsou ty kroužky.
- na spodní straně dílu, který jste odmontovali jsou 3 plíšky s kontakty...ty taky jemně očistit a možná tak asi 1 mm přihnout směrem ven - k dojezdu
- kontakty prostříkněte - jak na konektoru, tak i na dojezdech
- složit..a doufat, že tohle byl právě váš problém...

))
Pokud vám to nebude fungovat, tak je nejspíše problém jinde. Ale pořád lepší než kupovat motorek za 4.500...
Jo..a jinak si nezapomeňte poznačit polohu pře sundáním ramen stěračů...pak se zase nebudete jeb**t se seřízením polohy