Neoriginální opěrka ruky - montáž - VYŘEŠENO
Re: Neoriginální opěrka ruky-montáž-HELP
Téma by se tedy mohlo přejmenovat - místo HELP na VYŘEŠENO, takže pokud si toho někdo z modů všimně, tak mu předem děkuju
- Reklama
Ja to na zadní části uřízl provrtal novou dirku a vpohodě popelník normálně odevřu takže jsi stím musíš trochu pohrát viz Obrázek
Tvé přání je mi rozkazem, přejmenováno.Miguello píše:Téma by se tedy mohlo přejmenovat - místo HELP na VYŘEŠENO, takže pokud si toho někdo z modů všimně, tak mu předem děkuju
END
-
Re: Neoriginální opěrka ruky - montáž - VYŘEŠENO
Miguello -namontováno podle tebe. vzal jsem si tu chrom a zatím jsem spokojen uvidíme jak bude držet ale snad jo dikec za navod
astra G 1.4 16wolt X14Xe Astra do štatlu
Dobrá volba
Pokud nemáš, tak mezi opěrku a matky dej takovou tu vykřivenou podložku (ohnutý kroužek), bez nich se mi matky povolovaly a pak se opěrka viklala.
Pokud nemáš, tak mezi opěrku a matky dej takovou tu vykřivenou podložku (ohnutý kroužek), bez nich se mi matky povolovaly a pak se opěrka viklala.
-
tí myslíš asi perovky ty jsem tam dal pod ty 4 šrouby když ale nebode držet skusim to nak upravit
astra G 1.4 16wolt X14Xe Astra do štatlu
Tak tak, přesně ty jsem myslel, mám je tam měsíc a neviklá se.
Použil jsem trošku tvoje řešení, ale krapet ho doladil.komak píše:......
Za tu špínu se omlouvám, ale po tom boji s opěrkou už na ni nezbyl čas.
//Ten "divnej" spodek jsem už opravil .
Miguello - spomínal si, že si ten plech neprimontoval k tunelu, ak som správne pochopil. Drží to ešte stále takto? Ináč tento spôsob uchytenia sa mi veľmi páči. Ešte to tak nemusieť vŕtať z boku. Ale ináč sa to zrejme nedá.
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
z boku se nic vrtat nemusi ... kdyz jsem pred lety tuhle operku montoval tak jsem to vyresil bez vrtani do boku a drzi 2 roky a vubec se nekyve .. nekam jsem to sem na web daval .. mozna u me v profilu auta nevim .. staci hledat a bude to namontovany i bez delani der z boku ..
tak jsem to nasel .. je to tady https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 43#p146943
tak jsem to nasel .. je to tady https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 43#p146943
2 palix: Přesně tak, nic jsem nevrtal a můžu kdykoliv opěrku vytáhnout. Jak jsem psal na předchozí stránce k tomu plechu "Ohnul jsem ho ... tak jak je na obrázku, trochu do zúžení, aby dobře zalezl do té díry ve středovém panelu.", takže stačily 4 šrouby, 4 matky a 4 pérovky a nic se neviklá a drží to fest
A na to jsem prosím přišel úplně SÁM !!! (což je u mě výkon )
A na to jsem prosím přišel úplně SÁM !!! (což je u mě výkon )
Super riešenie - aj ja si to spravím asi podobne, len uvažujem, že si to pritiahnem šrubami zo strany za popolníkom - nič tam nebude vidieť, len teraz zohnať správny materiál
Tvoje riešenie je podľa mňa jedno z najlepších na upevnenie opierky
Tvoje riešenie je podľa mňa jedno z najlepších na upevnenie opierky
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007