taky se mi stal tenhle problém. Včera ty stěrače jely strašně pomalu (a stejnou rychlostí na všech pozicích páčky), a dneska se mi zasekly uprostřed okna. Pojistky jsem kontroloval, ty jsou OK, nevíte čím by to mohlo ještě být? Navíc byl v autě dneska cítit nějaký smrad spáleniny a vůbec netuším z čeho by to bylo, protože všechno až na ty stěrače funguje (zadní stěrač je taky OK). Zkoušel sem s nima pohnout rukou, ale nedaří se... drží pevně na skle a nejde s nima pohnout. Akorát když nastartuju motor, tak je vidět (i když jsou páčkou vypnuté), jakoby na ně byla vyvýjená nějaká síla, takže se asi o milimentřík pohnou nahoru... když vypnu motor, tak zase o ten milimetřík spadnou... Potřeboval bych jet pozítří přes celou republiku.. a nějak v servisu nemá čas se na to podívat do víkendu
jj, přidřené táhla.. počítám, že teď už se ti ten motorek ani s těma stěračema nepohne, když už si cítil smrad... spálené vinutí motorku... táhla byly zoxidované a nemazané..
Moje Astrina 1,7DTi Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... A je vám jasné, že:"Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Zdravicko, mam mensi problemek se zadnim steracem na me Zafe. Jak zaclo mrznout, tak zadni sterac dojel jen do konce a zpatky uz se nevratil. Zpet sel pouze pokud jsem zadni sterac vypl a zapl znova a nebo znovu cvakl cyklovac. Jak se auto zahralo jiz OK.
Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100