Hribek píše: jak jsi na to přišel?
je to normální jev u chlapů, že když se o ně někdo stará, tak kynou
Hribek píše: jak jsi na to přišel?
Tak to potom dúfam ,že sa nestane to čo vo filme "Císařuv pekař a pekařuv císař" kde cisár hovorí: My tady ukynem k smrti....new-name píše:Hribek píše: jak jsi na to přišel?
je to normální jev u chlapů, že když se o ně někdo stará, tak kynou
new-name píše:bydlíme každej doma ještě, ale když jedu od ní, po víkendu třeba, mám klidně o dvě kila víc a nažranej k prasknutí
přez týden zase doma hubnu
Hehe, to ses zenil brzy celkem me je 32 za 14 dni vyroci 3 roky od svatby jsme meli pred mesicem a nejvic jsem pribral kdyz byla zena tehotna to jsem mel krasnych 106kg pri 187cm docela dost rekl bych, ale dolu to slo rychle, ted mam 95 protoze vanoce porad pro me asi neskoncily, ale zacne jaro a konecne pocasi na sport a snad tech 90 nebude nerealnych, na moji vysku bych mel mit 80 kilo ale to bych umrel hladyMajesty píše:to new-name: Zatím jezdíš domu hubnout. Počkej, až budete bydlet spolu. Už se těším, jak někde na srazu přijede kulatý někdo a budeme se seznamovat a zjistíme, že tě všichni známe.
Ale je to spíš věkem. V 21 jsem se ženil, měl jsem 93kg. V 27 jsem se rozvedl a měl jsem krásných 84kg a bylo mi fajn. Pak jsem si našel novou přítulku a během dvou let jsem měl jatečních 99kg. Od té doby ať dělám co chci, nemůžu se dostat pod 90kg. Zkrátka po 30 to nejde tak lehce dolu, ať je člověk ženatý nebo ne.
A hele další gaučákSkuti píše:A nej sport je gaučink to dělám pravidelně každý den
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |