barveni list a klik
- Reklama
Re: Gary
4 Gary : Tak to ani ja.Gary píše:Stále nechápu v čem máš problém ?
4libik
Neviem, co vymyslas? Ak si v zivote nedrzal striekaciu pistol v ruke, tak to nehaj na odbornika. Co si cakal, ze ta to tu niekto nauci v popise na par riadkov?....pisat o tom je jedno a vyskusat si to ina. Treba trosku praxe a v tvojom priapde by som isiel radsej natierat plot na zahradu, ako sa pustat do striekania kluciek.
ASTRA-G-caravan (X17DTL)
Ale ked tak rozmyslam, tak ako byvaly modelar by si pre to cit mohol mat - len sa dostat do dobrych ruk na skolenie a mozno by z teba nieco bolo. Vies, je ine striekat male plochy a striekat velke.....rozhodne by som klucky na svojej astre nestriekal sprejom!!!Vies, vo vacsine pripadov je zly pomer acetonu a farby a tuzidla v spreji a to sa potom odzrkadli na kvalite nastriekaneho povrchu.
Tak sam zvaz, ci sa ti to oplati davat dva-krat dole....ked nieco robim, ta poriadne
Tak sam zvaz, ci sa ti to oplati davat dva-krat dole....ked nieco robim, ta poriadne
ASTRA-G-caravan (X17DTL)
to je fakt, necham to nekomu kvalifikovanejsimu... jinak klika neni o moc vetsi nez model v meritku 1/24...
Naposledy upravil(a) libik dne 09 úno 2006, 13:08, celkem upraveno 1 x.
- Princ William
kdyz to vodflaknes tak to nema velkou futureSnowMan píše:no ja stříkal mřížku na schade rovnou jen odmastit a světe div se za měsíc to slezlo pak jsem sříkal nějakej plastovej bazmecht a použil to jak říkaly v prodejně mekčidlo=>zakladovka=>barva a drží a drží a drží.........
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
- Kontaktovat uživatele:
ale tak... treba to bude drzet v pohodeJarda píše:kdyz to vodflaknes tak to nema velkou futureSnowMan píše:no ja stříkal mřížku na schade rovnou jen odmastit a světe div se za měsíc to slezlo pak jsem sříkal nějakej plastovej bazmecht a použil to jak říkaly v prodejně mekčidlo=>zakladovka=>barva a drží a drží a drží.........
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná