Pujde mi v Astre radio?

Vše o zapojení repro, radia atd..
synologic
Kontaktovat uživatele:

Re: Pujde mi v Astre radio?

Příspěvek od synologic » 09 led 2009, 00:22

MaT86 píše:tak uz sem to pochopil, tam se zapoji nejaky kabel od pioneeru, co bude v baleni a na to se zapoji to co je z astry ten iso, teda co sem se koukla na jiny pioneery, tak tam je vyfocena i kabelaz a tak mi to tak pripada

ale tak uklidnit me nekdo muze, ze mam pravdu, jiank me picne

Máš naprostou pravdu.
Už mám čtvrté rádio od Pioneera a v každé krabici ten propojovací svazek drátu s tou euro koncovkou byl.
Caravan
Obrázek
I pád na držku je pohyb dopředu...
Obrázek

Reklama

Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 09 led 2009, 11:26

MaT86 píše: mohl by si mi prosim vysvetlit, co s tim proudem jeste, jaky staly a spinavy, jen tak trochu, ja se stejne jeste budu ptat az to tam budu davat :D :D :D :D
Jednoduchý, standartní zapojení je že v pinu A7 je stálý proud +12, a v pinu A4 je proud spínaný +12 (proud jen po sepnutí klíčků). A může být že tyhle dva dráty jsou na pioneeru obráceně, tak je potom musíš přehodit. Jde o to, aby ti po vypnutí rádia zůstavali věci v paměti. :wink:

Obrázek
END

MaT86

Příspěvek od MaT86 » 09 led 2009, 12:23

moc diky

Štráda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Štráda » 11 led 2009, 03:13

věšina autorádií krom orígo maj na káblech od rádia po iso na červeném drátě rozbocku a na žlutém(remote-pamět) spojku,kterou rozpojíš a strčíš do rozbočky ne červeným-pak to maká dobře,pamět drží a rádio jde i bez klíčku a nemusíš se hrabat v iso vývodu z auta,bývá to taky v manuálu od rádia popsaný a nakreslený. 8)
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda

Odpovědět