mě to z toho odkazu docela ladí, stříbrná barva a ty kola k tomu sednou, ale na mojí modrý si to nedokážu představit a taky to vysoký křídlo by se k tomu docela hodilo a to já bych na autě nesnesl
Tak to jsem tam,kde jsem byl Pořád netušim,jak to dát do kupy
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
Nejlépe sem vrhni všechny prahy, co se vyrábějí Pak nastane jednoduchá vylučovací metoda
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
No to som tomu dal Teraz je to fifty - fifty...
Ale z týchto som za dvojku. Inak tie nárazníky nie su úplne podla môjho gusta, ale neni sú ani zlé.
Ale ja by som fakt nedával čierne kolá. Väčšinou ich to zabije, sú potom také nevýrazné. Strecha a kapota sú O.K.
Ty první jsou doopravdy takové extravagantní, ty druhé decentnější. Já bych byl pro ty druhé. Ale podle tvojích úprav by ani ty první nevypadaly jako kýč.
Systémy oplocení, brány, branky, vrata - BETAFENCE
já tě nevim ale řekl bych že až moc extravagance brzo vyběhne z módy rychlejš než když se držíš nějakého decentnějšího stylu........já si nemůžu pomoc ale německej clean v rozumným provedení je prostě the best
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO