Start při teplotě po nulou
- Reklama
No k té měděné pastě jsem našel toto: Pro montáže a demontáže segmentů kotoučových či bubnových brzd,Trdlo píše:Měděnou pastu. Třeba tuhleLucky píše:No mám možnost si baterku změřit a v ní to není.
Jinak mohli by jste mi ještě doporučit nějakou kvalitní vazelínu na ochranu kontaktů, která tam nějaký rok vydrží a odolá i vodě apod.
Udo: vazelína se používá pořád, kvůli zamezení oxidace kontaktů a zlepšení vodivosti se pod svorky maže měděnou pastou.
kloubových závěsů, čepů, výfuků, zapalovacích svíček, svorníků motorů nebo tepelných výměníků. Ochranný prostředek všech tepelně zatěžovaných mechanických dílů strojů a zařízení. Zamezuje zadření šroubů vlivem vysoké teploty, koroze nebo při jiném mechanickém namáhání, usnadňuje montáž či demontáž. Tepelná odolnost –30°C až +1100°C.
Nic o kontaktech tam není. To už asi bude lepší bílá vazelína ne?
Viz.:
Pro kvalitní mazání mechanických pohonů, jako jsou ozubené převody, pákové mechanismy, řetězové pohony, elektrické spínače, panty, zámky, ložiska. Chrání proti korozi a oxidaci. Snižuje tření, zvyšuje kluznost. Vhodná pro konzervaci el. kontaktů baterií, mazání pantů, zámků, převodů apod
Opel Astra G Caravan 1.6 16V X16XEL Comfort
Proti gustu žádnej dišputát jak se říká- u nás v okolí o nikom kdo by mazal kontakty na nynějších baterkách nevím.Samozřejmě nic se tím neskazí,ale jak jsem psal mazalo se kdyš šlo olovo na olovo a kvalita baterek-jejich těsnost nebyla na dnešní úrovni.Trdlo píše:Měděnou pastu. Třeba tuhleLucky píše:No mám možnost si baterku změřit a v ní to není.
Jinak mohli by jste mi ještě doporučit nějakou kvalitní vazelínu na ochranu kontaktů, která tam nějaký rok vydrží a odolá i vodě apod.
Udo: vazelína se používá pořád, kvůli zamezení oxidace kontaktů a zlepšení vodivosti se pod svorky maže měděnou pastou.
Nikdy neříkej že něco nejde,nebo se najde blbec který nevi že to nejde a udělá to