Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
- Zdeněk Lbc
- Reklama
Po Corsách je mi prdZdeněk Lbc píše:No, hodně málo, zato je to tam samý OPEL, vyrábí se tam 3 dveřové CORSY.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Pekny vylet, jen co je pravdaZdeněk Lbc píše:Po kratší, či snad delší odmlce, se opět hlásím ve fóru. Od 11.4. do 16.4. jsme cestovali po německu. S mojí drahou polovičkou jsme sbalili horský kola, přeci nebudem chodit pěšky, že? když se někam nedá dojet autem. Zapůjčili jsme si obytný caravan, přeci nebudeme stále shánět ubytování, že? a vyrazili jsme. První noc jsme spali na dálničním odpočívadle za Drážďanama a pak pokračovali dál do Jeny, Wiemaru, Erfurtu a do Eisenachu. Počasí nám přálo, takže jsme si to pěkně užívali, jezdili na kole a fotili ( foto 1,22 G ), vykoupali jsme se v parádních vřídelních lázních s krásně teplou a slanou vodou, ani se nám z nich nechtělo a pak směr Lipsko. Tam jsme objeli na kolech krásná vodní jezera a v pondělí zamířili na autosalon.
No celkem jsme najeli 1 089 km a spotřebovali 93,6 l benzínu. Tudíž spotřeba 8,595l/100km. Na kole dalších 128 km s nulovou spotřebou!![]()
Cesta to byla parádní, počasí a výstava jakbysmet a ASTŘIČKA šlapala jedna báseň. Dokonce se mi podařilo zabarvit do modrého nádechu nové koncovky výfuku!![]()
Kdo ještě nebyl na autosalónu v Lipsku, má ještě čas, výstava běží do této neděle, vstupné na místě 10E.
Snad nevadí, že jsem se tak rozepsal, ale sem to asi můžu napsat.![]()
![]()
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Byl jsi taky na autosalonu jako minuly rok? Ja se tam chystam v sobotu, resp. v sobotu do deutchlandu, prespat tam a v nedeli na autosalon, tak jestli to stoji za to?
--- Astra G '98 1.4 16V ---
-
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William
- Zdeněk Lbc
Stimhle je to těžký, to bych se s policií hádal a nic neplatil, klidně ať to postoupí přestupkové komisi. Protože proč bych nemohl pozdravit auto, co jede proti mě? Že tam zrovna někde chytaj, to mě nezajímá. A ať dokážou, že jsem ho nezdravil, ale upozorňoval, že tam někde chytají.Luky píše:Nesmi blikat fizlum do xichtu, to nemaj moc radiSlag píše:Kamoša tahle kolegialita jednou stála 500,-Luky píše:Jeste ze jsou lidi kolegialni a bliknou, ze...
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
- Zdeněk Lbc
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- Zdeněk Lbc
- Princ William
fakt pekny. ja zase byl na chlupe. tam kde jse se stavili pri ceste na babylon minulej rok. taky pekny pocasi. mam pekne prismahlej krk a par fotek slunecnejch a peknejch fotek bohuzel ale doma. zejtra kdyztak nahodim.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Jenže dálkovejma nemůžeš svítit/blikat kdy se ti zachceCharlie píše:Stimhle je to těžký, to bych se s policií hádal a nic neplatil, klidně ať to postoupí přestupkové komisi. Protože proč bych nemohl pozdravit auto, co jede proti mě? Že tam zrovna někde chytaj, to mě nezajímá. A ať dokážou, že jsem ho nezdravil, ale upozorňoval, že tam někde chytají.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
To mas jako kdyz beres zatacku trosku ostrejc a prejedes levym kolem plnou caru uprostred, tak kdyz te budou buzerovat, tak jim rekni, ze ti tam skocila kocka a ty ses ji vyhybal. Kocka samozrejme zdrhla. Rek bych, ze ji nahanet fakt nebudou.Charlie píše:Budu muset kouknout do chytrý knížky, jak to s tím vlastně je a jak se to obchází. Jsme přeci v ČR.
--- Astra G '98 1.4 16V ---