naprostý souhlas, tak ještě na staré "Schade 120 (neboli na škodylakovi )" bych to tak řešil, ale teď vůbecmilosh píše:Celorocni pneu je totalni kravina, vy co tomu verite
Zima se blizi, prezouvame
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
Přesně! Na Schade 120 gumy OR34 - jediné celoroční co znám. Jiné neexistují .herminator píše:naprostý souhlas, tak ještě na staré "Schade 120 (neboli na škodylakovi )" bych to tak řešil, ale teď vůbecmilosh píše:Celorocni pneu je totalni kravina, vy co tomu verite
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Zdeněk Lbc
Znal jsem ještě lepší: BARUM OR6!APiK píše:Přesně! Na Schade 120 gumy OR34 - jediné celoroční co znám. Jiné neexistují .herminator píše:naprostý souhlas, tak ještě na staré "Schade 120 (neboli na škodylakovi )" bych to tak řešil, ale teď vůbecmilosh píše:Celorocni pneu je totalni kravina, vy co tomu verite
- Luboš X17DTL
A mírně modernější OR 36Zdeněk Lbc píše:Znal jsem ještě lepší: BARUM OR6!APiK píše:Přesně! Na Schade 120 gumy OR34 - jediné celoroční co znám. Jiné neexistují .herminator píše: naprostý souhlas, tak ještě na staré "Schade 120 (neboli na škodylakovi )" bych to tak řešil, ale teď vůbec
Jinak celoroční guma je každá, co se používá celý rok.
(Dopr.ele, taková neexistuje, pouze terénní na offroady)
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
-
- Kontaktovat uživatele:
Přezutí
Tak je tu problém, jedu v sobotu na chalupu, přezouvám vždy až tak v půlce listopadu. Ale před cílem (1 km před chalupou - to nasere ) je tutově pod svorským kopcem ona magická nová značka. ZIMNÍ VÝBAVA. Vždycky tam byla značka řetězy (schnee ketten), tak se vsadím, že tam teď dali tuhletu novou. Takže to budu objíždět přes Cvikov, protože tam tutově budou v sobotu nalezlí benga a nechci se s nima dohadovat. Naštěstí je to jen pár km navíc, ale měli by bengoši prudit, až tam bude opravdu ta zima a ne že se tam teď postaví a kolem nich budou za ukrutného tepla ještě švitořit vlaštovky
Re: Přezutí
Tak jsem zagooglil, a pomocí několika telefonátů jsem jsem se dostal až na ŘSD a tam jsem zjistil, že není třeba se bát, značka zimní výbava tam není, je tam nová světelná proměnná značka, která se rozsvěcuje podle povětrnostních podmínek na kopciKLF píše:Tak je tu problém, ..........
Táákže..sedan právě před chvílí dostal 4x zimní Savy..coupe zimní nedostane, budu jezdit opatrně
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
taak ja adnes take nazul snehule desne j nezvik ty 15cky ale zas ejinak jak tam mam cerny plechy tak to auto semi zacina nak libit
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem