Zafira LPG
Re: Zafira LPG
Zdarec, já vozím rezervu volně loženou v kufru.Jenom ji mám chycenou sítí.Kdysi jsem měl normální velké kolo v obalu, který měl dole suchý zip a ten držel na podlaze kufru.Z toho důvodu, že klasická rezerva nevleze za rozložené 6.-7. sedadlo tak jsem si koupil dojezdovku a tu mám tedy položenou v kufru.
Zafira ´00 1.6 + LPG
- Reklama
bofi píše:Zdarec, já vozím rezervu volně loženou v kufru.Jenom ji mám chycenou sítí.Kdysi jsem měl normální velké kolo v obalu, který měl dole suchý zip a ten držel na podlaze kufru.Z toho důvodu, že klasická rezerva nevleze za rozložené 6.-7. sedadlo tak jsem si koupil dojezdovku a tu mám tedy položenou v kufru.
Ta dojezdovka mě napadla taky, jenže koukal jsem na net a našel jsem v rozměru 15 jen na 4 šrouby
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Opel ZAFIRA 1.8 16V SPORTLINE - 92 kW, dovoz ze Švýcarska,
Díky za infoluigy87 píše:Ahoj,
já mám rezervu umístěnou takto.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=18&t=28177
Instalaci jsem měl v ceně. Je to přípevněno na šroubu, který drží zadní sedačku a od šroubu jde plocháč a na konci plocháče je šroub na rezervu. Takže pokud je potřeba třetí řady sedadel, tak se plocháč odmontuje.
Podle legislativy musí být rezerva musí být připevněna ke karoserii
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Opel ZAFIRA 1.8 16V SPORTLINE - 92 kW, dovoz ze Švýcarska,
Já ji mám ze Saabakotengu píše:bofi píše:Zdarec, já vozím rezervu volně loženou v kufru.Jenom ji mám chycenou sítí.Kdysi jsem měl normální velké kolo v obalu, který měl dole suchý zip a ten držel na podlaze kufru.Z toho důvodu, že klasická rezerva nevleze za rozložené 6.-7. sedadlo tak jsem si koupil dojezdovku a tu mám tedy položenou v kufru.
Ta dojezdovka mě napadla taky, jenže koukal jsem na net a našel jsem v rozměru 15 jen na 4 šrouby
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Zafira ´00 1.6 + LPG