GPS navigace - vše o tomto tématu

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Marky

Příspěvek od Marky » 01 srp 2006, 17:50

Presne tak, stacilo by to zahlasit dvakrat, jednou s predstihem a tesne pred odbocenim tak jak to ma Tomik. Obdobne jako Tomik to ma ten ViaMichelin akorat je presnejsi a mene nejednoznacny jak to umi Tomik, na druhou stranu mapove podklady CR jsou stejne jak to mel Tomik v prvni verzi, kdyz to zacalo bylo pouzitelne. V kazdem pripade vsechny tyto navigace jiz jsou v realu pouzitelne a je to otazka zvyku a hlavne map.

Reklama

Lukas G.
Kontaktovat uživatele:

Navigace????

Příspěvek od Lukas G. » 27 srp 2006, 21:08

Zdravím, mám Nokii N70. Je k ní nějaká navigace? Nebo do ní???
Díky za radu. :o

Marcel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcel » 29 srp 2006, 22:59

Kupil som nvigaciu ASUS aj s mapami IGO pred cestou do CH . a z navadzanim som spokojný akurat je velmi dôležite aku trasu vyberiete :arrow: cez madarsko výborne a však pri ceste do Crikvenice ma navádzalo po horských cestách necestách -moja chýba pred hranicami som zadal čo najkratšiu trasu ,inak pri dobrom nastavení doviedla na konkretnu ulicu ktoru však musíte poznať vopred ,a ukecaný to teda je aj ked niekedy zmätkuje hlavne pri rýchlom prejazde kruháča . O tristo metrov sa bížite k cielu :lol:
"zatáčky dole otačky hore,, ferari red 1,4 5door 16V 66 Kw 90K Twinport

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigace????

Příspěvek od milosh » 30 srp 2006, 09:46

Lukas G. píše:Zdravím, mám Nokii N70. Je k ní nějaká navigace? Nebo do ní???
Díky za radu. :o
route 66 a tusim ze i nejaky tomtom mobile :wink:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 30 srp 2006, 12:13

No já jsem si nedávno koupil mobil SonyEricsson K750i a k ní byla navigace za pár peněz :wink: .
- Vše jsem si nastavil v mobilu a po nabití modulu k navigaci mohu hned jezdit i tam, kam bych netrefil :wink: .
- Za tu navigaci platím jen v ten den, kdy ji použiji, takže žádné platby za používání map, licencí apod :wink: .
- Navíc na mobilu se ukazují ikonky kam odbočit apod., nebo naviguje hlasem... :wink: :lol:
JE TO NAVIGACE OD EUROTELU :idea:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

811018
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 811018 » 31 srp 2006, 13:59

Tak jsem si nedávno pořídil taky navigaci, je to GEOSAT 4 Travel, ale čekal jsem od toho více. Jel jsem na ni do Chorvatska a dokonce jsem se i ztratil! Možná to je jen přímo v ty mojí, ale prostě mě zklamala :cry:

811018
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 811018 » 31 srp 2006, 14:04

SyncMaster píše:No já jsem si nedávno koupil mobil SonyEricsson K750i a k ní byla navigace za pár peněz :wink: .
- Vše jsem si nastavil v mobilu a po nabití modulu k navigaci mohu hned jezdit i tam, kam bych netrefil :wink: .
- Za tu navigaci platím jen v ten den, kdy ji použiji, takže žádné platby za používání map, licencí apod :wink: .
- Navíc na mobilu se ukazují ikonky kam odbočit apod., nebo naviguje hlasem... :wink: :lol:
JE TO NAVIGACE OD EUROTELU :idea:
Já mám taky SE K750i. Tu navigaci zajišťuje eurotel jako svojí službu nebo se tam musí nahrát nějaky program apod., kolik to tak stojí :?:

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 31 srp 2006, 14:21

811018 píše:Já mám taky SE K750i. Tu navigaci zajišťuje eurotel jako svojí službu nebo se tam musí nahrát nějaky program apod., kolik to tak stojí :?:
Na této adrese http://www.eurotel.cz/jnp/cz/services/s ... Intro.html máš vše popsané, co se týče potřebného vybavení, aktivace, na které mobily to jde, principu služby, cen, podmínek :wink: .

811018
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 811018 » 31 srp 2006, 14:25

SyncMaster píše: Na této adrese http://www.eurotel.cz/jnp/cz/services/s ... Intro.html máš vše popsané, co se týče potřebného vybavení, aktivace, na které mobily to jde, principu služby, cen, podmínek :wink: .
Dík, jdu si to prostudovat :!: :lol:

Marky

Příspěvek od Marky » 31 srp 2006, 18:39

No nevim navigace je hlavne o mapach, pokud je sebelepsi navigace bez poradnych map tak je nanic. Podle toho co vsude pisi, tak na symbian telefony je porad nejlepsi v CR Tomtom. U PDA je volba stejna, jeste docela dobre je iGO pripadne ViaMichelin.
Jinak od zari budou prodavat novou verzi Tomtom 6, ale az tak nic zasadniho tam neni, ale hlidani rychlosti jiste potesi :D http://navigovat.mobilmania.cz/Bleskovk ... ARI=112991 .

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 31 srp 2006, 18:41

No tak já použiji navigaci jednou za cas, takže navigaci za x tisíc nepotřebuji :wink:

Defender
Kontaktovat uživatele:

GPSauto

Příspěvek od Defender » 31 srp 2006, 19:50

Tak jsem to tady celý přečet, a asi jsem nějakej pomalejší či co, nějak jsem nepochopil jak dostanu do TT5 to hlídání překročení rychlosti programem GPSauto, zřejmě tou poslední 14tou beta verzí, kterou jsem vlstně ani nenašel. Mohl by mi někdo sem poslat odkaz na stažení programu, nejlépe i s popisem jak na to? Nezlobte se, asi chci moc, ale tohle téma mne po více jak roce pročítání a učení se, donutilo se i zaregistrovat. Díky a zdar Astrani
Mobil : 602318645

Marky

Příspěvek od Marky » 31 srp 2006, 19:50

SyncMaster píše:No tak já použiji navigaci jednou za cas, takže navigaci za x tisíc nepotřebuji :wink:
Jasne kazdemu dle jeho gusta, ale pokud clovek vice jezdi a trebo i zahranici nebo ma horsi orientacni smysl, tak je to dobra investice. Jinek nevim na kolik by vysla ta Eurotel navigace v zahranici, kdyz stahujes data, to bych se pak bal podivat na mesicni ucet :wink: . Jinak nejlevnejsi PDA je kolem 5 litru, to i ten Tvuj telefon jiste stal vic a za rok az dva budes zase kupovat jiny, coz PDA nebudes :wink: . Krom toho PDA nastesti neni jen o navigaci o tom by Ti mohl rici vice Otas :D .

Marky

Re: GPSauto

Příspěvek od Marky » 31 srp 2006, 19:58

Defender píše:Tak jsem to tady celý přečet, a asi jsem nějakej pomalejší či co, nějak jsem nepochopil jak dostanu do TT5 to hlídání překročení rychlosti programem GPSauto, zřejmě tou poslední 14tou beta verzí, kterou jsem vlstně ani nenašel. Mohl by mi někdo sem poslat odkaz na stažení programu, nejlépe i s popisem jak na to? Nezlobte se, asi chci moc, ale tohle téma mne po více jak roce pročítání a učení se, donutilo se i zaregistrovat. Díky a zdar Astrani
Taky mi to nejak nefunguje, konkretne nehlasi prekroceni zvukove, ale zatim jsem to hodil za hlavu a casem to snad rozjedu. Jinak jestli mas cas a velkou chut tak se koukni na odkaz na diskuzi jiste Ti tam i poradi pokud tam nenajdes odpoved. Ten program neni nastavba Tomika, ale samostatny program, hlidani rychlosti maz az verze 6 nebo iGO ci ViaMichelin.
http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=16309

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender » 31 srp 2006, 20:15

To Marky: Jo jo tam jsem o něm čet, přes odkaz odsud, ale stejně z toho moudrej nejsem. Používám Qtek 2020, čili Dataphone2 s TT5, GPS modul Haicom 406BT a nějaký držák na sklo ze Sunnysoftu, teď nevím jak se jmenuje, ale stálo to komplet cca. 1100Kč. Jo jen jak jsem četl, že by byly problémy s poldama, tak podle vyjágření prodavače ze Sunnysoftu má tenhle nějakou homologaci, či co, podotýkám, že to není husí krk, ale pevný rameno.
Mobil : 602318645

Odpovědět