Spotreba benzinu 1.2, 1.4, 1.6, 1.8, 2.0, 2.2
- Reklama
zdravím tě,koukám,že máš ten samý motor,proto se chci optat,ještě jsem se o spotřebě nějak nepídil,jelikož jsem jel na sraz do Milovic,tak jsem to zkusil počítač,vyjel jsem s plnou,po příjezdu dotankoval do plné,no a jsem se lekl,vy tu lámete rekordy,každej píšete tak málo,já ale nevím,jel jsem po dálnici, rychlost cca od 130-140km/h,při přdjíždění tak 150,ale jen občas,pak okresky,stará kolínská,popojíždění v koloně pátek odpoledne,pak v kempu klapačka puštěná klima asi hodinka,dále jízda v koloně na místo konání srazu,přesun cca tam a zpět 50km, no a vyšlo to přes 10 litrů na sto,téměř 11,nechce se mi věřit,tak nevím,jestli to počítat na dálce kdy se bude vážně držet pouze 90km/h,se omlouvám,ještě jsem to neměl možnost lépe srovnat,proto se lekám,vaše spotřeba je přímo ůžasná.pealss píše:si myslim ze ta spotreba se pohybuje proste od 6 litru do 9 st je to strucne
bez PC to nikdy nespočítáš přesně, záleží jak se ti palivo zpění v nádrži a jak už sem psal - čidlo v nádrži je hodně přesný ale ručička to neumí ukázat, to znamená že třeba vyjedeš 10 litrů ale na budíku ti to ukáže 1/4 = 12,5 litru a naopak na další čtvrtku vyjedeš 15 litrů a ukáže to jenom 12,5....
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Ale Pepča píše, že natankoval plnou a po dojetí zase dotankoval do plný, tak to se dá spočítat......jasně, že podle ukazatele to nejde spočítat přesně.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
...záleží jak se ti palivo zpění v nádrži...Oťas píše:Ale Pepča píše, že natankoval plnou a po dojetí zase dotankoval do plný, tak to se dá spočítat......jasně, že podle ukazatele to nejde spočítat přesně.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
zdary chlape,no dobře nebudu tedy tajit,zaokrouhlene,tankováno celkem 48 litrů,ujeto 450 km tak to je přesně,tak papala,tedy chlemtala dost.Oťas píše:Ale Pepča píše, že natankoval plnou a po dojetí zase dotankoval do plný, tak to se dá spočítat......jasně, že podle ukazatele to nejde spočítat přesně.
ouha,nejsem přihlášený,průser.Anonymous píše:zdary chlape,no dobře nebudu tedy tajit,zaokrouhlene,tankováno celkem 48 litrů,ujeto 450 km tak to je přesně,tak papala,tedy chlemtala dost.Oťas píše:Ale Pepča píše, že natankoval plnou a po dojetí zase dotankoval do plný, tak to se dá spočítat......jasně, že podle ukazatele to nejde spočítat přesně.
No když jedu hodně daleko a beru co nejvíc, tak dokud nevidím beňo v hrdle tak to tam cmrndám, takže napěněný to určitě není i když vím, že se to nemá a má se vypínat když pistole sama vypne.Vojta píše:...záleží jak se ti palivo zpění v nádrži...Oťas píše:Ale Pepča píše, že natankoval plnou a po dojetí zase dotankoval do plný, tak to se dá spočítat......jasně, že podle ukazatele to nejde spočítat přesně.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
V čem by to mohlo být jinak,vzduchovej filtr nový,žádný problém to nevykazuje,honit do vysokejch, to nedělám,svíčky mají ještě čas,mají se měnit až při 60 tisících,no uvidím,zkusím to zpočítat jindy,bez klimy,a jízda do 90 ti,pak se uvidí.Oťas píše:No když jedu hodně daleko a beru co nejvíc, tak dokud nevidím beňo v hrdle tak to tam cmrndám, takže napěněný to určitě není i když vím, že se to nemá a má se vypínat když pistole sama vypne.Vojta píše:...záleží jak se ti palivo zpění v nádrži...Oťas píše:Ale Pepča píše, že natankoval plnou a po dojetí zase dotankoval do plný, tak to se dá spočítat......jasně, že podle ukazatele to nejde spočítat přesně.
To je opravdu hodně.... a co vzd. filtr ...čistej???pepca píše:Anonymous píše:zdary chlape,no dobře nebudu tedy tajit,zaokrouhlene,tankováno celkem 48 litrů,ujeto 450 km tak to je přesně,tak papala,tedy chlemtala dost.Oťas píše:Ale Pepča píše, že natankoval plnou a po dojetí zase dotankoval do plný, tak to se dá spočítat......jasně, že podle ukazatele to nejde spočítat přesně.