Magma red 1.4 16V
- Reklama
Re: Magma red 1.4 16V
nie nie boj o parkovacie miesto
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Ten poťah od Marie Cavallo mám už v skrinke. Je dobrý? . Ja ho dám keď sa oteplí. Pošli fotku, ako vyzerá v Astre.
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
nafotim poslem, ale pisu tam ze sa odporuca pri montazi pouzit rukavice ochranne, ozaj ich pouzi lebo si dorezes ruky ako ja... Ale vyzera efektne, nieje moc hruby, dobre sa to drzi a je fakt prijemny na dotyk, len ta montaz... Musis ho macat asi 10-15 minut v teplej vode nech zmekne, potom ho natiahnes na volant ( dufam ze mas ten ze max 37 cm priemer volantu, ten je ako uliaty ), akurat to natiahnutie je dost tazke, potom vycentrujes a uz len "zasivas" tou snurkou, hlavne musis poriadne dotiahnut, a okolo stlpikov volantu co najmenej dierok vynechat, mne sa na jednom podarilo vynechat viac ako na druhom ale nieje to az tak zle, no a ked uschne tak stvrdne a pekne drzi, ale montaz trva dlho.
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Pozeral som na ten poťah a o montáži som najviac našiel niekde na fóre Suzuki Swift . Tam doporučovali použiť nejakú ihlicu asi na pletenie a močiť aj 2 hodiny.
ihlicu netreba, ten konec tej snutky je tak tvrdy ze ani ked budes chcet tak to nezlomis, a dierky su dost siroke aby si to bez problemov prestrcil. ohladne mocenia vo vode staci 10-15 minut fakt lebo potom budes aj tak mat vsetko mokre a ked to budes robit teraz v zime tak to nestihne uschnut tak rychlo. ide iba o to aby to bolo poddajne a tvarovatelne pri montazi, potom to aj tak musis nehat uschnut... Ti to dnes nafotim jak to vyzera a dam to sem.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Ihlica je asi na to, aby si človek "neopotreboval" prsty . Teraz ten poťah dávať nebudem - to by mi zmrzol. POčkám na teplejšie počasie, aspoň 10 až 15°C. Potom nahodím. Teším sa na tie fotky.
Tak fotto toho volantu, na pravej strane som to spravil na chuja ale nevadi ked sa to pokazi prerobim upozornujem kvalita fotiek strasna, bolo mi zima a nemal som zapnute zaostrenie to prve je ja a brat na poli.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Super, už sa teším, kedy nahodím ten môj poťah. Môže to byť celkom príjemné na dotyk . Díky za fotky.
Ved je, fotky nedakuj sak su strasne a pouzi ihlicu teda aspon nebudes mat take doje*** ruky jak ja
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Ktore???
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Jednoznacne 1.jpg.
Aky konfigurator si pouzil? Disky, ktore som na jesen kupil ja a este neboli na aute (uz mrzlo) som nenasiel v ziadnom webovom konfiguratore a tak som to riskol. Snad budu dobre.
Aky konfigurator si pouzil? Disky, ktore som na jesen kupil ja a este neboli na aute (uz mrzlo) som nenasiel v ziadnom webovom konfiguratore a tak som to riskol. Snad budu dobre.
Opel Astra Classic II 5-dv., 1,4 Twinport, r.v. 2009
galéria: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=17705
galéria: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=17705
http://80.81.128.21/etopskv1m/index.php ... 8bsDmu010p
skus mne sa tiez pacia tie 1.jpg, su to ENZO X ale dalsie dve tiez nejsu zle tak neviim
skus mne sa tiez pacia tie 1.jpg, su to ENZO X ale dalsie dve tiez nejsu zle tak neviim
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
no ale tymto mi to neulahcujete
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU