Podľa mňa sú to veľmi pekné elektróny, ale lepšie sú na živo ako na fotkách

jj to si pis, nazivo su super, na fotkach moc nevyzneju ako 16tkym1lan píše:Dnes nafotím svoje, akurát že ja mám iný rozmer pneu, 205/50 R16
Podľa mňa sú to veľmi pekné elektróny, ale lepšie sú na živo ako na fotkách
bohuzial, nepodarilo sa...ma 1.6tku a nejak ma svihel o jednu dlzkulukaskpd píše:aj si mu to natrel tomu golfu ?
no,ten modry zvazek nieje zvazek, ale hadicka zo sania s pred turba...(resp, do sania), to moj oco spekuluje blbiny, neriesteAstraMan píše:Koukám že se s ní zrovna nemazlíšSis měl rovnou koupit 2.0 benzín, by byly dýmové fotky
Jo a co to je za ten modrej svazek, co ti vede za filtr. boxem? Něco mě uniklo
no vedie do interieru...ked xces, mozem ti dat nake info v ss alebo icq...AstraMan píše:No právě že ta hadička vede kdo ví kamProto jsem se ptal
bohuzial...na jedna dva som viedol, ale on vytocil dvojecku a drbel 3 a bol som v pecku:D, mozno by som ho porazil keby bola rovinka naky kilak mozno by som ho dal...ale ta rovinka bola velmi kratka, vytocil som to tak na 80km/h na trojecke a musel som brzdit jaq blazenlukaskpd píše:golfy su rychle co uz ani na rozbech si ho neporazil ?
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |