Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračo
no tak to bych tím pádem jukl i na klapku a vyčistil jí! + možná i nový palivový filtr + nalít nějakou srajdu na odstranění vody z nádrže - Možná zkusit tam nalít pár litrů ečka.
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
- Reklama
- monty.roman
éčko tam chci zas po necelým roce abstinence nalít zítra, pokud stihnu dneska nainstalovat zpátky jednotku než se přiženou bouřky
klapku kontroluju/čistím ob týden, ta je jako padlej sníh, palivovej filtr je 3000-4000 km od výměny (ale počítám že až tam naliju E, tak můžu rovnou zajít pro novej )
je fakt že to cukání mě prudí už dobrý dva roky a nikdy není pořádně čas v tom šťourat (ani peníze abych povyměňoval váhu vzduchu, EGR, zapalovací modul, nebo nechal repasovat jednotku), ale zároveň jsem měl čas to trochu pozorovat.
to auto má zkrátka "svoje dny", kdy táhne, míň cuká a i výfuk je tišší a zní jinak.
naopak má i takový dny, kdy na plyn reaguje laxně, dusí se a výfuk hučí jak kdyby byl děravej.
hádám že to bude kombinace několika problémů, jednotkou počínaje a výfukovým potrubím konče.
klapku kontroluju/čistím ob týden, ta je jako padlej sníh, palivovej filtr je 3000-4000 km od výměny (ale počítám že až tam naliju E, tak můžu rovnou zajít pro novej )
je fakt že to cukání mě prudí už dobrý dva roky a nikdy není pořádně čas v tom šťourat (ani peníze abych povyměňoval váhu vzduchu, EGR, zapalovací modul, nebo nechal repasovat jednotku), ale zároveň jsem měl čas to trochu pozorovat.
to auto má zkrátka "svoje dny", kdy táhne, míň cuká a i výfuk je tišší a zní jinak.
naopak má i takový dny, kdy na plyn reaguje laxně, dusí se a výfuk hučí jak kdyby byl děravej.
hádám že to bude kombinace několika problémů, jednotkou počínaje a výfukovým potrubím konče.
[b]Astra G sedan 1.8, X18XE1, 100 edition, Ethanol E85, OPCOM 1.39 ENG[/b]
Galerie zde: http://1drv.ms/1JE7gpZ
dnes STK s motorkou díky monty.roman za kontakt, alespoň někde ještě jsou lidi
nyní: Zafira B Z18XER, 2007
ex2: Z16XE Caravan, 2003
ex1: X16SZR Htb, 2000
- monty.roman
není za co, hlavně že se zadařilo
jojo, není nad to legálně projít s NEpřestavbou a homologovaným příslušenstvím
- monty.roman
to je fakt.
já se k tomuhle člověku dostal na doporučení kolegy. s minulým autem jsem měl tu čest s jednou nejmenovanou STK ve vedlejší vesnici a jedním tamním technikem vysazeným na starší auta, což mě donutilo hledat pro astruli někoho rozumnějšího.
s dotyčným technikem se moje známá pustila do křížku na téma brzdových trubiček u její corsy, které se jemu zdály na odpis a chtěl je hodnotit jako jedinou vážnou závadu. a aby jí to dokázal, tak na brzdě na to naskakoval asi 5 minut dokud nepraskly (jeho kolegové nad tím jenom kroutili hlavou), s úsměvem ji seškrabal nálepku, vrátil techničák a doporučil ať si sežene podvalník na cestu domů.
je sice fakt že na ty trubičky mohla doplatit daleko hůř, ale tohle jendání se mi zdálo dost přes čáru.
já se k tomuhle člověku dostal na doporučení kolegy. s minulým autem jsem měl tu čest s jednou nejmenovanou STK ve vedlejší vesnici a jedním tamním technikem vysazeným na starší auta, což mě donutilo hledat pro astruli někoho rozumnějšího.
s dotyčným technikem se moje známá pustila do křížku na téma brzdových trubiček u její corsy, které se jemu zdály na odpis a chtěl je hodnotit jako jedinou vážnou závadu. a aby jí to dokázal, tak na brzdě na to naskakoval asi 5 minut dokud nepraskly (jeho kolegové nad tím jenom kroutili hlavou), s úsměvem ji seškrabal nálepku, vrátil techničák a doporučil ať si sežene podvalník na cestu domů.
je sice fakt že na ty trubičky mohla doplatit daleko hůř, ale tohle jendání se mi zdálo dost přes čáru.
Zdravím, nejde mi klima skrz deraveho chladiča, ked vymením chladič a napustím, je ešte neaká zrada čo by mohla byť zla ?
Opel astra Caravan 2.0DI 16V
Woofer Audiobahn 2x350WRMS 2x4Ohm 1400WMAX
Zosik 2x250RMS 2x4Ohm Samý bordel to robí
Spotreba : 6,4l
Woofer Audiobahn 2x350WRMS 2x4Ohm 1400WMAX
Zosik 2x250RMS 2x4Ohm Samý bordel to robí
Spotreba : 6,4l
kompresor, trubky, těsnění , vývěva. Toho je víc než dost co by mohlo zlobit. Každopádně při plnění klimy proběhne i tlaková zkouška nebo lépe řečeno vákuový test a ten ti většinu odhalí.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Včera pokus o rozhýbání zatuhlé zadní brzdy od Bosche,dneska bude druhý pokus. Na kole jsme si s přítelkou udělali výlet,koupil jsem si klíč na flexu a zjistil,že se prodávají univerzální ořechy co pasují na hafo tvarů,tak si snad příště vyberu něco na ten pětihran. A maj tam i sadu na zatláčení pístků,moc pěkná,ale táhnout na kole v košíku malej nákup a pytel granulí pro kocoura úplně stačí. Další kufírek s vercajkem už fakt ne. A aby toho nebylo málo,tak jsem dostal od náký svině na frekventovaný silnici v plným zápřahu do stehna žihadlo. Moc prima zážitek,ale vydejchal jsem to. Pak už jen defekt na předku asi 2km od baráku. Tak jsem se prošel přes celou vesnici jak kretén s kolem v jedný ruce a cigárem ve druhý. Občas na mě divně koukali,ale po zápřahu asi 5 km furt do kopce s nákladem je vám to už nějak fuk,jestli někdo blbě čumí nebo ne. Vyměním ventilek a příště mě už snad nic nepotká. Posledně jsem měl defekt na zadku,ale dojel jsem to s občasným cvičením s pumpičkou. Dneska jsem v tom nebyl sám,přítelce se urvalo lano od zadní brzdy,tak pochodovala se mnou.
Sportu zdar !
Sportu zdar !
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Jo a včera večer jsem byl doma taky za slabomyslnýho. Při pročítání jednoho tématu jsem se začal tlemit těm hláškám,co tam ti šašci psali x let zpátky a prostě jsem nebyl schopnej přítelce říct souvislou větu,když se mě ptala,čemu se tak hrozně tlemím. Někdy je prostě hrozně psychicky náročné tady na foru něco dohledat.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
- kbc_seba
- Kontaktovat uživatele:
Budu ho mit v garaze
Češtiny a Slovenciny... ja se teprve ucim :)
161CBF134 / SQ9PXL
161CBF134 / SQ9PXL
Tak astrule mě mile překvapila.Už nějaký čas se s ní nepouštím na žádné delší cesty.Většinou jezdí okolo komína,tj do 100 km.Musela s námi absolvovat letošní dovču.Cestu do Třeboně a zpět s dvěma koly,výlety na Hlubokou a do Tábora cca 1000 km s průměrnou rychlostí 115 km/h a spotřebou 6,8l. Proto ale nepíšu.Když jsem dneska uklízel do sklepa kola a chtěl dát zpátky do auta "zbytečnosti"co sebou nepotáhnem koukám a vidím ořech k bezpečnostním šroubům.Jak se zpod rezervy, do té tašky dostal netuším.Ale studený pot mě dodatečně polil.To zas jo.Hlavně,že jsem před cestou, asi po roce dofoukal i rezervu
X16XEL olejožrout
- kbc_seba
- Kontaktovat uživatele:
Nove manzety
Češtiny a Slovenciny... ja se teprve ucim :)
161CBF134 / SQ9PXL
161CBF134 / SQ9PXL
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Promiň, ale z toho materiálu by se daly dělat pytle na hady
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
mě to připomíná tu protiskluzovou podložku z Tesca za 11,- Kč, kterou jsem si vystřihl právě pod ručku, aby mi tam nedrnčely klíče a zbytek dal ještě pod hodiny , rozhodně existují hezčí manžety, ale proti gustu