Ty mě bereš nějak moc vážně...ARTSA píše:Dík za podporu
...Šlačí humor nikomu nevoní...to je normální
Ty mě bereš nějak moc vážně...ARTSA píše:Dík za podporu
njn, nemáš být EMOSlag píše:...Šlačí humor nikomu nevoní...to je normální
Vyborne, pak se u me stav, dam ti na pivo za ty stred. krytymilode píše:TO Defender:ráno vyrážím na sraz!!!!!!!!!
Tak zastavit se zastavim,proč ne,ale nevím,čím jsem si to Miloschi zasloužilmilosh píše:Vyborne, pak se u me stav, dam ti na pivo za ty stred. krytymilode píše:TO Defender:ráno vyrážím na sraz!!!!!!!!!
Dalsi IT kolega Toz vitej, v 9 tam nikdo nebude ja jedu na pohodu na 10-10:30 +- zadna krec...-LJ- píše:Jeste ze sem si teda vymenil nocni za ranni to bych vypadal jak cerstve vyvoranej IT-ak takze ted sem rdy rano to umeju snad a dorazim na tu 9 uz se tesime ja a moje skorožena
milosh píše:Dalsi IT kolega Toz vitej, v 9 tam nikdo nebude ja jedu na pohodu na 10-10:30 +- zadna krec...-LJ- píše:Jeste ze sem si teda vymenil nocni za ranni to bych vypadal jak cerstve vyvoranej IT-ak takze ted sem rdy rano to umeju snad a dorazim na tu 9 uz se tesime ja a moje skorožena
Ok tak ja to teda nasmeruju na podevatou a na preddestaou :-DDDmilosh píše:Vedouci je DEf myslim ze kdyz prijedes po 10H nic se nedeje, vyspi se v klidu, ja to vcera umyl ale ty lipy posr... mi to zaprasily takze zitra znova poranu at se to blejska jak psi kulky
Tak ja tam jedu uz ted....a budu tam asi stanovat....Defender píše:LJeji Milosh tě mistifikuje , on nejede z Prahy, my tam taky budeme už před devátou
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |