da se koupit ja jich mam par doma .. ale jinak třeba http://www.timextrade.cz/tp09-transpond ... kupC00.phpTom1992 píše:Mám dotaz. Dá se někde sehnat samotný čip imobilizéru do klíče na Astru G ? Mám klíč, alr bohužel bez čipu. Díky.
nahradni-novy klic
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: nahradni-novy klic
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
- Reklama
Zdar, dá se nějak odpojit imobiliser aby nebylo zapotřebí čipu v klíčku? Myslím že na takto staré auto není potřeba takové zabezpečení.
no zaujímavé
nejak sa mi nechce dať za druhý klúč 80eur (čo som bol v opli)
mám len jeden ...
a tak mám za tri eurá len obyčajný keby som tamten zabuchol nejak alebo čo
a inak som v ...
nejak sa mi nechce dať za druhý klúč 80eur (čo som bol v opli)
mám len jeden ...
a tak mám za tri eurá len obyčajný keby som tamten zabuchol nejak alebo čo
a inak som v ...
1.6 16V XEL -
Tak co ještě se toho krámu imobiliseru nikdo nezbavoval? Že by poradil.
A ty jeden čip, máš? Pokud ano tak ho nalep někam pod spínačku a můžeš používat klidně 10 obyčejnejch klíčů
kokso to čumím
tak som to bol hneď vyskúšať
origo klúč som len držal zospodu na plaste a s tým obyčajným trojeurovým som aj naštartoval
no po chvíli to zhaslo a už nejde
môže to byť aj v tom že to je veľká vzdialenosť na zosnímanie a keby bol teda pod tým krycím plastom čo najbližšie tak by to išlo bez problémov ???
a čip je v tom plaste na klúči hej ??? lebo to je obyčajný (DO je zvlášť dorábané)
len bola by haluz keby sa to za jazdy posralo tá komunikácia a človek sa nedajbože vykotí skrz niečo
tak som to bol hneď vyskúšať
origo klúč som len držal zospodu na plaste a s tým obyčajným trojeurovým som aj naštartoval
no po chvíli to zhaslo a už nejde
môže to byť aj v tom že to je veľká vzdialenosť na zosnímanie a keby bol teda pod tým krycím plastom čo najbližšie tak by to išlo bez problémov ???
a čip je v tom plaste na klúči hej ??? lebo to je obyčajný (DO je zvlášť dorábané)
len bola by haluz keby sa to za jazdy posralo tá komunikácia a človek sa nedajbože vykotí skrz niečo
1.6 16V XEL -
čip je v té části klíče, co je planžeta. A je velký asi cca. 5mm. Možná, že ti to zhaslo proto, že jsi ten imob. oddálil (něvědomky) od spínačky. Protože není žádný důvod, proč by to nemělo fungovat.
obr. je z odkazu od Fritola
obr. je z odkazu od Fritola
no ono to už nejde nech som ho držal kdekoľvek , preto ma napadá či to neni vzdialenosťou
predsa len to má nejakú hranicu pokiaľ to stopercentne sníma , či ???
ale je to super potom lebo keby som ho niekedy nejak zničil tak by som mohol chodiť takto a nemusí človek vyvaliť kopa penez za nový
šak radšej to nepotrebovať ale keby čosi a keď sa teda nemá čo stať za jazdy tak to je šupa vedieť
predsa len to má nejakú hranicu pokiaľ to stopercentne sníma , či ???
ale je to super potom lebo keby som ho niekedy nejak zničil tak by som mohol chodiť takto a nemusí človek vyvaliť kopa penez za nový
šak radšej to nepotrebovať ale keby čosi a keď sa teda nemá čo stať za jazdy tak to je šupa vedieť
1.6 16V XEL -
A pak jsi to normálně nastartoval? Jestli to bylo tou vzdáleností?
hej s normálnym klúčom zase ide , no po otočení s tým lacným hneď bliká kontrolka s tým bleskom hmmm tuším riadenie motora a už to nejde
1.6 16V XEL -
Nejlepším řešením by bylo imobiliser odmontovat pryč z auta. Ale půjde to????
tak jsem zjistil, že imob. je nutný pouze při startu. Po nastartování může být kdekoliv. Dokonce se mi podařilo jednou nastartovat když jsem měl imob. v kapse .Majla píše: Možná, že ti to zhaslo proto, že jsi ten imob. oddálil (něvědomky) od spínačky.
Takže když by tam nebyl nic by se nedělo. Jde jen o to jak ho trvale odstranit.
Nijako...je to nahrane v RJ motora.... TO pod volantom je iba citacka....je ti vela tych par € za samotny cip dat? HOcikto ti to naprogramuje cez OP COM
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999