Piskot klinoveho remena
-
Re: Piskot klinoveho remena
bez problemov mozes dat kratsi.ja som to riesil tiez, kupil som tri a vsetky piskaly a nakoniec som kupil kratsi a uplne v poho. a pouzivam v autach remene Dayco a nemam problem, ono trba niekedy pozriet aj na zubky akej su velkosti, lebo kladky su rozne aj ked maju rovnaku dlzku remenov a hlavne to zistite ked mate vysklbane zuby na remeni, tak to znamena ze su zle
- Reklama
Zdar, už to bude tak rok co jsem tady řešil pískání řemene. Vyměnil jsem řemen a všechny kladky a stálo to spoustu tisíc a řemen za studena píská dál asi tak pět minut nebo když dám rychlost a motor se napruží do tahu tak to také přestane ale stačí abych natočil volantem a třeba i ke konci tak znovu začne pískat, ale za tepla to už nedělá. jen když to delší dobu stojí tak zase.Nemohla by to být vodní pumpa? Mám 2.0dti 16v. Prosím o jakoukoliv radu. Už jsem z toho v koncích a to pískání je strašný když se na mě po nastartování dívá 20 lidí co je to za osla s takovým vrakem. Jo a po nastříkání sprejem na řemeny taky dva dny klid.
Nikdo neporadí?
-
Ahoj.
Taky mě pískal řemen, byl nový Gates a to za tepla i studena. Kladky a šponovák byl nový, nová byla i řenenice a vlastně i celej alternátor. Pěkně mě to štvalo. Ze zoufalství jsem nový řenem Gates ze strany drážek za běhu otíral kouskem mýdla a na několik dní po této aplikaci byl klid. Vždy se to ale vrátilo. Nakonec jsem se vytočil a koupil jiný nový řemen, tentokrát Dayco. Od doby nasazeni tohoto už přes 10 000 Km naprostý klid.
Mára
Taky mě pískal řemen, byl nový Gates a to za tepla i studena. Kladky a šponovák byl nový, nová byla i řenenice a vlastně i celej alternátor. Pěkně mě to štvalo. Ze zoufalství jsem nový řenem Gates ze strany drážek za běhu otíral kouskem mýdla a na několik dní po této aplikaci byl klid. Vždy se to ale vrátilo. Nakonec jsem se vytočil a koupil jiný nový řemen, tentokrát Dayco. Od doby nasazeni tohoto už přes 10 000 Km naprostý klid.
Mára
Opel Corsa C, 1,4/16V/66Kw (Z14XE) - Sport, LPG + svíčky NGK Laser Line 1, vložka filtru sání KN, 15" Alu, elektrické střešní okno, folie, Defend, leptané VIN, zaslepená odbočka EGR, Tempomat, Op-Com + LPG Elpigaz diagnostika, 6,8l LPG / 100Km a jedna usmrcená laň.
Mě píská na benzínu ale není to až tak hlasité..jenže u mě je dayco a je křivý už od výroby, jde to poznat okem.. mechanik mi doporučil zn. Contitech tak uvidím jestli bude klid.
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Já tam mám už třetí dayco a je to pořád stejný.