![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
oprava 180 korunKoumi.x píše: Mám ulomenou levou "packu" u přihrádky, takže musim mít odpojený vnitřní světýlko, který by jinak pořád svítilo.
seš blázen jezdit bez airbagůKoumi.x píše: Svítí mi kontrolka airbacku (na to nemám čas, takže s tím jezdím už několik měsíců)
to je dobřeKoumi.x píše: Klapka vnitřní cirkulace (to jsem sfoukl naštěstí rychle)
určitě to má 64000?Koumi.x píše: A teď jsem si ale zas všiml klepání v motoru. Takové ostré, jakoby kovové,ale né moc hlasité. Zatím jen občas. S tim budu muset taky něco dělat.
vidis, to me nenapadlo, ale to by clovek musel jezdit lesem, kde nic nejezdiZigi píše:To Milosh:Smradlavym autum?Tzn naftakum![]()
klapku když otevřeš a odpojíš tak se stejně zachvíli zavře sama nebo aspoň přivřemilosh píše:Pratele, dnes jsem opet rozdelal kastlik a koukam na klapku, ze to bylo nastaveny tak, kdyz necham zapnutou vnitrni cirkulaci tak se otevrela a naopak, takze asi nejsem sam kdo mel prehozenou funkci tlacitka. Tak jsem pockal az se na 5-pokus otevre a odpojil kabel a mam to vyreseny, sice se budu muset vyhybat smradlavym autum, ale aspon se svyho kocaru uvidim ven
ale ale, tak to s tim asi hejbou myši, ve starý astře se mi ta klapka dycky zavřela nebo přivřela když sem měl odpojený napájení motůrkuvasekpetr1 píše:Ale ale Vojto! Motorek klapky má v sobě šnekový převod na hřídel, takže pokud jej elektricky odpojíš a necháš na klapce připojené táhlo, tak nemůže být síly, která by klapku zavřela.
no,u me je to naopak.Ja ho tam take nemam,ale mlzi se to dostMilhi píše:Ahoj kluci....koukam ze uz je tady hodne pismenek na toto tema....jen vam napisu jak jsem si pomohl ja......uz jsem tady psal a to co jsem zazil druhy den rano nemelo obdoby....zamlzilo se mi zpetne zrcatko i pruhledny kryt na budikachto vse po zapnuti tepleho vzduchu na cerstve oskrabane okno....dostal jsem radu vyndat pilovy filtr. Udelal jsem tak a po mlze neni ani stopy...mam ho venku a na jare koupim novy tek neni potreba...treba to nekomu pomuze v rozhodovani kterou variantu zvolit ... Hodne zdaru..Ahoj
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |