Vždyť na vstřiky vlastně koukáš, když se podíváš do motoru, a povolíš ho za chvilku.
jak sem psal, mel sem stejny priznaky a bylo to listou, s kamosem sme tam flakli jeho a auto se hned chytlo na 4!! takze no problem, nerikej ze ti ji v praze nikdo nepujci?!.....kamos ma teda vectru, ale ten samej motor!!gErda píše:tak sem byl dneska na diagnostice, velice dekuji PePasovia pri te jizde bych opravdu stav astry nazval presne jak je to tu, prdi, netahne, smrdi, a jeste se klepe no, diagnostika nacetla tyto zavady
P0300 - Nedokonalé spalování při nízké hladině paliva
P0303 - Nedokonalé spalování - 3. válec
nic jineho, takze to zrejme opravdu vypada na tu zapalovaci listu, svicky meneny, oleje dost, po vymene bylo videt ze stale jedna svicka je zatmavena do cerna a mookra, 3 byly normalni. co myslite![]()
neni tu nekdo z prahy kdo by ji se mnou treba na test vymenil? melo by to znat hned pri prvnim nastartovani ne, pokud by to bylo listou
A který kabely Ti měnili???Fiki píše:zdravim.mám sice Corsu,ale myslim že Astry mají taky stejnej motor X16XE?
Mám stejnej probém,auto od jistý doby netáhne hlavně nejvíc je to ale znát při jízdě do kopce,nevim proč,asi tim jak je auto nakloněný nebo co.byl sem teď v servisu a řekli že vynechává 1 válec tak měnili svíčky a kabely,ale nepomohlo to.Tak sem tu studuoval forum a možná by to mohla bejt ta lišta co řikáte?
Příznaky stejný:netáhne,a prdí výfuk tim jak to jede na 3 válce.
Trdlo píše:A který kabely Ti měnili???Fiki píše:zdravim.mám sice Corsu,ale myslim že Astry mají taky stejnej motor X16XE?
Mám stejnej probém,auto od jistý doby netáhne hlavně nejvíc je to ale znát při jízdě do kopce,nevim proč,asi tim jak je auto nakloněný nebo co.byl sem teď v servisu a řekli že vynechává 1 válec tak měnili svíčky a kabely,ale nepomohlo to.Tak sem tu studuoval forum a možná by to mohla bejt ta lišta co řikáte?
Příznaky stejný:netáhne,a prdí výfuk tim jak to jede na 3 válce.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |