Pukotanie - cvakanie

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
dusaan1
Kontaktovat uživatele:

Pukotanie - cvakanie

Příspěvek od dusaan1 » 11 zář 2008, 16:55

Nazdárek.
Pri prepnutí ovládacieho kolečka na polohy vetrania - okno,nohy ,tvár sa spod palubovky začal ozývať rapotavý zvuk ktorý neprestáva rapotať až do vypnutia kľúčika.Vie mi niekto poradiť v čom môže byť chyba ďakujem som nový majiteľ astry

Malá zmena zistil som že pukotanie vzniká pri zmene polohy ovládacieho koleka kúrenia a tiež že kúrenie sa vôbec nezapína teda nekúri vie mi niekto pomôcť ďakujem 8)
Identifikácia motora Y20DTH, Astra caravan

Reklama

dusaan1
Kontaktovat uživatele:

Pukotanie - cvakanie zo stredového panelu

Příspěvek od dusaan1 » 29 zář 2008, 21:45

Už to funguje :D .
Po dvoch pokusoch som to zvládol preto dva pokusy lebo tiekla chladiaca kvapalina. :x . Potrebne poriadne pretesnenie z dôvodu sania falosného vzduchu a aby netiekla voda pred radiatorom. Posielam aj obrázok toho elektro ventilu ktorý je v namontovanom stave takmer neviditelný, dá sa len nahmatať pri trubkách pred radiátorom. [/http://www.dusaan1.webgarden.cz/] Tento ventil je neštastné riešenie ktoré dokáže otvárať prietok cez radiátor.

Môžem poradiť aj v prípade konkrétnejších otázok pred vlastnou výmenou, a čoho sa treba vyvarovať. Výmenu som si robil sám.
Identifikácia motora Y20DTH, Astra caravan

Odpovědět