zpětné zrcátko
zpětné zrcátko
zdar, moje skvělá manželka si upravovala před jízdou zpětné zrcátko tak intenzivně až jí vypadlo z toho kloubu a zůstalo v ruce, když ho tam nasadim zpátky, tak je to celý volný, jde to z lehka a nefachá ta páčka pod zrcátkem na změnu sklonu, co s tim....jo a na tom kloubu je nějaká bílá jako vazelína...tak asi tu sehnat a nasadit zrcátko?poradte děkuji
- Reklama
Re: zpětné zrcátko
no neber to jako radu ale už jsem to viděl i vypodložený papírem. Zkusil si to opravdu dobře zatlačit na ten kloub? Aby to zapadlo? hlavně opatrně ať netlačíš moc a nerupne ti okno.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
tak nejlepší je se nes*** a tlačit nebát se taky mi to furt nešlo tak sem se nas*al a zarval to tam nebát se!!!!!
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Myslím že jsem nejdřív sundal sklo a pak se vrtal v mechanismu.Ale je to dýl a paměť je cedník.
Opel Zafira A 1.8 16V X18XE1
Důležité je říct, že sklo zrcátka a ne čelní oknofrenkiecz píše:Myslím že jsem nejdřív sundal sklo a pak se vrtal v mechanismu.Ale je to dýl a paměť je cedník.
Mailo píše:Důležité je říct, že sklo zrcátka a ne čelní oknofrenkiecz píše:Myslím že jsem nejdřív sundal sklo a pak se vrtal v mechanismu.Ale je to dýl a paměť je cedník.
A proč, byla by prdel . . . .
Zafira 1,8 16V CDX, 85 Kw, pomaličku k IRMSCHERU .......
Pokud se podíváš do misky kloubu v zrcátku a bude prasklá, je to v háji. Základna na okně se posunuje pěstičkou směrem dolů (ta s tou kuličkou). Střední silou bum a je dole. se zrcátkem se dá potom hrát na stole.