Klimatizace
Klimatizace
Dobrý den, když sem zapl klimu, tak motor zvýšil otáčky, kontorolka se rozsvítila ale studenej vzduch nefoukal .. Klimatizaci sem nechal doplnit ... Furt nic .. Zajel sem do Oplu a tam mi řekli, že je špatná Elektromagnetická cívka ! .. ta stojí cca 4tis,-kč. Prostříkal sem řemenici a všechny součásti, který šli ... Zkusil jsem a klimatizace se sepla, vše OK ... Zkusil sem to další den a nic .. Zase sem to prostříkal a šla .. Nevím si rady, jestli to je na výměnu nebo se stím dá něco dělat...
Moc děkuju za rady !
Moc děkuju za rady !
Astřička hatchback 1.6 16V 74kW r.v 1999.. 250 000Km .. .. .. .. .. ... Za nic bych neměnil ... :)
- Reklama
Re: Klimatizace
diagnostika by napovedela mozna vic kdyz ti svitila kontrolka
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
očistit mechanické části spojky, a zároveň zkontroluj kontakty.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Asi by to chtělo tu cívku vyměnit.
U mě nová stojí 1800,- a dá se vyměnit i na voze bez demont kompresoru.Dnes jsme to dělali členovi SLAWAT.
U mě nová stojí 1800,- a dá se vyměnit i na voze bez demont kompresoru.Dnes jsme to dělali členovi SLAWAT.
Mě v oplu říkali, že tam je na nic přístup, že se musí demontovat kompresor ... Na cívku mi taky řekli mnohem větší cenu ...
Astřička hatchback 1.6 16V 74kW r.v 1999.. 250 000Km .. .. .. .. .. ... Za nic bych neměnil ... :)
kecy oplu i u mě a to mám 2.2 dti kompresor schovanej jak jen se dá to denny udělal bez sundání
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
chceš li cívku na klimu>>zajeď rychle k dennymu
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Chceš li cokoli na autě - zajeď rychle k dennymu. Toho kluka nám sem poslalo samo nebe!!!
END
Tak to bych se s Dennym rád na něčem domluvil
Není nic jednodušího, v podpisu má odkaz na stránky servisu, tam najdeš veškeré spojení...
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Chces-li autem jezditi, Denny vsechno zprovozni ti...Mojmec11 píše:chceš li cívku na klimu>>zajeď rychle k dennymu
Opel Astra coupe Bertone 2.0L Turbo - Galerie
Opel Vectra Vauxhall Caravan 2.0L
Opel Vectra Vauxhall Caravan 2.0L