Dá se i u nás? Ne že bych po něm tak toužil, ale občas mě v kapsích pichá do pr...anebo do koulena.....

Díky
no do astry se nidky nedával takže naprogramovat nepujde a ani nebude pasovat bo klíše se objednávaj podle čísla už hotový, nevyřezávaj se, na astra-g.de je myslim návod na nějakej bastlkulda píše:Nevíte někdo, kde, jak, za kolik...atd se dá sehnat sklápěcí klíč? Viděl jsem něco na ebay, ale dobírkapřeprogramování
prostě celé to
![]()
Dá se i u nás? Ne že bych po něm tak toužil, ale občas mě v kapsích pichá do pr...anebo do koulena.....![]()
![]()
Díky
link?YANEK píše:na německý astře je návod jak to překopat
jak nemam cas, mas maly dite doma? nemas, tak nekecej ze nemas casYANEK píše:no mě se ptej ale je ttam už sem se na to koukal bohužel ted nemám čas to hledat
Ale jdeYANEK píše: nejde linkovat takže tohle tipss&tricks a 9 vod zhora je tam náký kapshule wv
YANEK píše:no říkám že to tam je
http://www.astra-g.de/ nejde linkovat takže tohle tipss&tricks a 9 vod zhora je tam náký kapshule wv
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |