Vrzganie sedadiel
Vrzganie sedadiel
Nevie niekto poradit co treba urobit v pripade vrzgajucich sedadiel. Nie je to nic priserne, ale bolo by lepsie keby to nerobilo
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
sedačky
Chlapi buďte v klidu, mám kombíka a sedačka u řidiče né a né zavřít hubu. Nevím jak na to. L
2.0 DTI 16V, 2001 CDX, CARAVAN Z147
- Zdeněk Lbc
Re: sedačky
Taky by se Ti nelíbilo, kdybys měl něčí zadek na svý "hubě" a řval bys!!Lysek Vladimír píše:Chlapi buďte v klidu, mám kombíka a sedačka u řidiče né a né zavřít hubu. Nevím jak na to. L
Tak tak.... tohoto se zastávají i jiné značky . Ba i některé bez toho nemohou žít ... Snad nemusím říkat, která ''česká'' značka se toho zastává .manli2 píše:... co by to bylo za astru která by si nevrzla
Hold Astra G zaostává s vrzáním, když si vrzne jen sedačka
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
nic
Sem zjistil ze to vrzou operky v tech sedadlech a to ve vsech krome zadniho prostredniho. Je to nesnesitelny. se bojim prejet pres nerovnost. astra je proste podalenej smejd. me tam vrze snad vsechno. takhle to nevrzalo ani v rapidu co sem měl kdysi.
taky mi vrze ta roleta v kufru a calouneni patych dveri. a taky okna potom co je otevru a zavru. vlastne taky vrze i prihradka pred spolujezdcem, popelnik a obcas neco bouchne ve volantu. tohle mi nedelala ani astra F co sem mel predtim.
taky mi vrze ta roleta v kufru a calouneni patych dveri. a taky okna potom co je otevru a zavru. vlastne taky vrze i prihradka pred spolujezdcem, popelnik a obcas neco bouchne ve volantu. tohle mi nedelala ani astra F co sem mel predtim.
Re: nic
tyvole ty už tu vyhoukanou mrdku z půl milijonem prodej!!!!Blixoa píše:Sem zjistil ze to vrzou operky v tech sedadlech a to ve vsech krome zadniho prostredniho. Je to nesnesitelny. se bojim prejet pres nerovnost. astra je proste podalenej smejd. me tam vrze snad vsechno. takhle to nevrzalo ani v rapidu co sem měl kdysi.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Tak v tom přehled nemám.... Každopádně dnes se nedá věřit ničemu.Buď narazíš na dobrej kup, nebo nemanli2 píše:servisku seženeš za pár korun...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.