Gibyho jihočeská 1.6 16V Z16XE 5dv.
Gibyho jihočeská 1.6 16V Z16XE 5dv.
Do provozu 24.01. 2003, koupeno v ČR. 1. majitel paní ročník 54
Jsem 2. majitel - od 11. 10. 2006
Při koupi najeto 58 tis km a nějaký drobný, servisní knížka, pravidelný servis. Cenu by jste mi stejně nevěřili
Motor - 1.6 16V 74 kW
Barva - stříbrná
Karoserie - 5 dv
Kola - original alu 6Jx15 ( časem budou 16 -17")
Výbava - klima, přední okna v elektrice, zrcátka v elektrice, střibrný středový panel, 8x repro, brzdy 2x kotouč/ 2x buben, ovládání autorádia na volantu, výškově nastavitelné sedadlo řidiče - snad jsem na nic nezapoměl.
Foto budou v budoucnu - momentálně lehčí nehoda, kamarádka vyjížděla s corsou a v půlce mé astřičky stočila kola do plného rejdu a vesele couvala, když auto trefila, tak se lekla a místo na brzdu šlápla na plyn. Takže odřený elektron, prohlý lem blatníku, utržená lišta, odřené celé zadní dveře...
Jsem 2. majitel - od 11. 10. 2006
Při koupi najeto 58 tis km a nějaký drobný, servisní knížka, pravidelný servis. Cenu by jste mi stejně nevěřili
Motor - 1.6 16V 74 kW
Barva - stříbrná
Karoserie - 5 dv
Kola - original alu 6Jx15 ( časem budou 16 -17")
Výbava - klima, přední okna v elektrice, zrcátka v elektrice, střibrný středový panel, 8x repro, brzdy 2x kotouč/ 2x buben, ovládání autorádia na volantu, výškově nastavitelné sedadlo řidiče - snad jsem na nic nezapoměl.
Foto budou v budoucnu - momentálně lehčí nehoda, kamarádka vyjížděla s corsou a v půlce mé astřičky stočila kola do plného rejdu a vesele couvala, když auto trefila, tak se lekla a místo na brzdu šlápla na plyn. Takže odřený elektron, prohlý lem blatníku, utržená lišta, odřené celé zadní dveře...
Skoda 120L - Citroen ZX 1.4 - Ford Mondeo combi 1.8 16V - Opel Sintra 2.2 16V - Opel Astra G 1.6 16V
- Reklama
Dával jsem 174.500,-Vojta píše:tak to máme kamarády z výrobní linky já mam do provozu 29.01.2003, kolik si dal?
Doufám, že mi tady bude někdo vykládat, že to není možný, že to muselo být stočený atd...ne nebylo, paní ode mě bydlí cca 15 km a jsou to známý mého spolupracovníka, skončil jim leasing, Astru G prodali a koupili si Astru H...třeba ji za pár let budou prodávat za stejně dobrý peníze...
Skoda 120L - Citroen ZX 1.4 - Ford Mondeo combi 1.8 16V - Opel Sintra 2.2 16V - Opel Astra G 1.6 16V
Kamarádka je přítelkyně mého dobrého kamaráda...no chtěl jsem ji roztrhnout vejpůl...bylo mi pomalu do breku, když jsem to viděl...ale ona z toho byla chudák na sesypání a brečela jak želva...To mě ještě trefila půjčeným autem a měla 2. den řidičák...Škoda nebude zas tak vysoká - když budu přehánět tak to bude cca 7.000 Kč - od pojišťovny jsem dostal necelých 18.000 Přemýšlím jestli nedát do laku prahy, lišty a kliky...Melodi_boy píše:Ale pokud je kamarádka pěkna co se da dělat... to se musí promíjet....
no já dal v září 06 za tu svoji 166, ale má trochu víc nalítánogiby píše:Dával jsem 174.500,-Vojta píše:tak to máme kamarády z výrobní linky já mam do provozu 29.01.2003, kolik si dal?
Doufám, že mi tady bude někdo vykládat, že to není možný, že to muselo být stočený atd...ne nebylo, paní ode mě bydlí cca 15 km a jsou to známý mého spolupracovníka, skončil jim leasing, Astru G prodali a koupili si Astru H...třeba ji za pár let budou prodávat za stejně dobrý peníze...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Sakrblé ňáká dobrá cena ne...na naftičku...ale možná to trochu sráží to, že to je 3-dvířko...nevím...jak říkám cena hezká...ale i já jsem s tou svojí spokojenej. To máš dotah nebo koupeno v CZ?Vojta píše:no já dal v září 06 za tu svoji 166, ale má trochu víc nalítánogiby píše:Dával jsem 174.500,-Vojta píše:tak to máme kamarády z výrobní linky já mam do provozu 29.01.2003, kolik si dal?
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- Zdeněk Lbc
Určitě si to nech nastříkat ve stříbrné barvě to nebude mít chybu. A taky pak už se ti to tam nebude chtít dávat, protože budeš minimálně týden spíš 14dní bez auta...a to je děsný.. no nemám pravduMelodi_boy píše:Tak s tou pojišťovnou je to vsuchu, no a ještě při jednm mužeš nechat nastříkat plastové častí to se vcelku vyplatí (hodně tuningu a stylingu začína po bouračkach)
Astra G 1.4 16V (Z14XEP 90 PS)