Tak jsem si udělal radost v německu a přivezl jsem si na auto zadní tmavší světla

A největší radost mi udělala nová světla

Konečně přišel na řadu OPC nárazník

Doufám že ti toto výjde, protože OPC styl je THE BEST... Také jsem chtěl udělat pouze OPC styl, ale bohužel je to pro mě jiná finanční sféra, takže jsem sešel totálně z cestyDaveRR píše:U Astry chystám upravu v podobě stylu OPC
Hlavně budu doufat, že ne na silnici ČELNĚDaveRR píše:Jinak se moc těším až se někde setkáme na sraze nebo někde na silnici![]()
jj tedka nedávno jsem pořídil OPC masku viz. foto a chystám OPC přední nárazník, ale samozřejmě, asi až po vánocíchAstraMan píše:Tak Vítej mezi námi ( pozdrav z Kolína)
![]()
Doufám že ti toto výjde, protože OPC styl je THE BEST... Také jsem chtěl udělat pouze OPC styl, ale bohužel je to pro mě jiná finanční sféra, takže jsem sešel totálně z cestyDaveRR píše:U Astry chystám upravu v podobě stylu OPC
Hlavně budu doufat, že ne na silnici ČELNĚDaveRR píše:Jinak se moc těším až se někde setkáme na sraze nebo někde na silnici![]()
COBEIN píše:Hezká astra,vítej. Mimochodem umím sehnat OPC křídlo...
Berry píše:Zdravím tě, vítej.
Co sem si přečetl zní, jako jasná představa jak z ní udělat krásný auto.
Jen ten zadní nárazník bude asi oříšek..
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |