Plánujeme spoustu úprav (spíš jen decentní tuning a vyladění interiéru), vše během letošního jara. Začnu výměnu bočních blikačů za čiré, tak mě za ty oranžové neukamenujte
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
genius0011 píše:kolega 8v tak toš vitaj
Moc díky a líbí se mi tady strašně moc, díky tomuhle fóru mě začalo bavit autem nejen jezdit, ale taky se o něj starat víc než jen tím, že ho pořádně umyjuAstraMan píše:Kolega s stejnou barvou karoserie, tak také VítejA hlavně ať se Ti u nás líbí
m1lan píše:Veď ta je ako mojaešte aj oranžové smerovky ( ja už budem mať tento týždeň biele
)
Veľmi pekná, nech poslúcha
Ahoj Cobeine,COBEIN píše:Vítej,astru máš hezkou ale pokud jsi neobjednal ty čiré blinrky tak bych to ani nedělal. Skoro do všech teče. Dej tam raději bílé normální. Jinak s tím doladěním ti pomůžu.....![]()
![]()
ještě jsem to nezjišťoval, ale najdu tu fotku a dám ji sem, fakt moc pěkná kombinace - černý kliky, boční lišty, prahy a k tomu ten středový sloupek!m1lan píše:Ako sa to vlatne robí to zatmavenie tých stĺpikov ??
kabrioletak píše:tak taky te tu vitam,mas to pekny a musim rici ze i pekne nafoceny![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |