Uz mate prezuto?
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Uz mate prezuto?
Ja uz tyden, lepsi driv nez pozde a ve snehu
14x185x65
14x185x65
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
uzsi sou na snehu lepsimanli2 píše:ano
195/60 R15
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
souhlas,a hlavně letní pneumatika nemá již při nižších teplotách ty vlastnosti které je zapotřebí,a hlavně jak známe ze zkušeností kdo nemá sadu letních a zimních aby si je přehodil sám,tak když padne první sníh tak chtějí po pneuservisu aby mu pneumatiky přezuli ihned,jenže to není vždy možné,vím od kamaráda jak to u nich chodí,lidi mají stále dosti času,a když je zle tak není možné stíhat přezovat,já tento postup lidí nějak nechápu,raději o nějaký týden dřív a v klídku,bez starostí nervů.Blixoa píše:No samo. Prezouva se prece se zmenou casu. Ted na konci tejdne zasnezi a vsichni zase budou prekvapeni a hlavne pitomci na sjetejch letakach budou rikat jak silnicari zaspali.
Naposledy upravil(a) pepca dne 31 říj 2006, 19:12, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
jo jo jak řiká milosh užší jsou lepší já též 14x185x65!!a já jezdím dost na vysočinu což jsou opičí hory!tak tam to příjde good! ale co jsem kupodivu zjistil tak mám na astře universální gumy hankook!takže moc nepospíchám s přezutím... a celou dobu jsem si říkal že mi to auto moc dobře v zatáčce nesedí když tam jsou universály! Cool ale to už mi prodejce neříkal.... Twisted
Naposledy upravil(a) rychlyradim dne 31 říj 2006, 20:28, celkem upraveno 1 x.
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
takýýý?já měl za to,že to je jen u nás,hlavně bacha,v Praze je každý rok více sněhu než tady u nás,a to myslím vážně,v telce ukazují jak bojujete se sněhem a u nás nic,když něco napadne,tak to druhý den sleze,známe tu než špínuLuky píše:Od ctvrtka ma bejt hnusne, tak to asi taky o vikendu prehodim.
Vite prece, ze kdyz jsou v Praze 3cm snehu, tak je kalamita