Diagnostika + chybové kody
Diagnostika + chybové kody
Ahoj,
Můžete mi někdo poradit jak udělat diagnostiku na Astře G benzin. Kde je diagnostická zásuvka, které konektory spojit a kde najdu seznam chybových kódů. Dělal jsem to kdysi na eFku.
Díky
Martin
Můžete mi někdo poradit jak udělat diagnostiku na Astře G benzin. Kde je diagnostická zásuvka, které konektory spojit a kde najdu seznam chybových kódů. Dělal jsem to kdysi na eFku.
Díky
Martin
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
zajimalo by me zda nekdo tady z fora nedela u Opla nebo nema pristroj na diagnostiku. na daewoo foru jsme meli 2 borce co delali v autorizovanym servisu a mohli si ji pujcit a odhalit pripadne poruchy v motoru.
Me napr. minuly tyden asi 3 dny po koupi ve meste blikala kontrolka vyfukovych emisi, chytra kniha pise ze to muze byt vadny katik, no ted uz to nedela, tak nevim, bylo to jeste predtim nez jsem delal rozvody, daval novou baterku atd... ale stejne bych rad auto projel na diagnostice, jestli tam nejsou naky vady, co bych jeste mel odstranit at mam auto cely v poradku
Me napr. minuly tyden asi 3 dny po koupi ve meste blikala kontrolka vyfukovych emisi, chytra kniha pise ze to muze byt vadny katik, no ted uz to nedela, tak nevim, bylo to jeste predtim nez jsem delal rozvody, daval novou baterku atd... ale stejne bych rad auto projel na diagnostice, jestli tam nejsou naky vady, co bych jeste mel odstranit at mam auto cely v poradku
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re:
Taky zjistuji, kde je diagnosticka zasuvka u me Astry Caravan 2.0 Di, ale z teto odpovedi moc chytry nejsem ta zasuvka je pod tim ctyruhelnikem u zadicky takovej plastMiro.design píše:cau porradim ti jedine ze ta zasuvka je pod tim ctyruhelnikem u zadicky takovej plast spojovat kabely nevim co kde pospojit
Opel Astra Caravan 2.0 DI (X20DTL) 16V/60 kW
(10/1998)
(10/1998)
Re: Diagnostika + chybové kody
Diagnostická zásuvka je pod krycím plastem mezi šaltkou a ručkou. Prostě jak máš pod ručkou ten plast, tak pod ním.
END
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
nedělá si p*del, když se podíváš na datum jeho dotazu, bude ti to jasné
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Véééélikánská omluva.Už chvílema blbnu a nečtu
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Koukam co jsem tady psal pred lety, dobry hlasky, nojo clovek novy na foru tak nezna vsechny znalce zejo
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet