prevodovka 1.4 16V
prevodovka 1.4 16V
Zdravim vsetkych niekedy mam problem zo zaradenim prveho stupna a ked davam spiatocku tak nekedy to ide cez zuby znamenato ze uz pomaly odchadza prevodovka alebo staci len vymenit olej alebo ako a este kde sa kontroluje olej v prevodovke? dik moc
- Reklama
Re: prevodovka 1.4 16V
No tak určitě se tím nic nezkazí když ho vyměníš , a to že to jde přez zuby zpátečka je ůplně normální .... když rychle zastavím křápnu tam zpátečku tak to taky řáchne přez zuby
5ti dveřový Géčko je už minulost ....
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
4E7 7770
Přečtěte si manuál, tam je napsáno jak řadit zpátečku tak, aby nešla přes zuby..
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Ty seš nějakej chytrej ne se ti to nikdy snad nestalo ...
4E7 7770
4E7 7770
Jen reaguji na příspěvky..než hledat chybu v rozpadávající se převodovce je v první řadě potřeba s autem zacházet tak jak se má a až poté hledat někde chybu.
By ses divil kolik lidí si myslí, že zpátečka a jednička se má řadit lehce i při neúplném zastavení atd. atp. a pak když jim to leze přes zuby se diví a hned že se jim rozpadá auto
By ses divil kolik lidí si myslí, že zpátečka a jednička se má řadit lehce i při neúplném zastavení atd. atp. a pak když jim to leze přes zuby se diví a hned že se jim rozpadá auto
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Jj, u nás to dokonce učí jeden hňup v autoškole, rvát tam jedničku při dojíždění do křižovatky.
V té jeho Škodlivce to tam jde nacpat, ale potom ten začátečník sedne do Astry a volá mi, že má pokaženou převodovku, že mu to špatně řadí. Takhle mi volali už tři jeho žáci.
V té jeho Škodlivce to tam jde nacpat, ale potom ten začátečník sedne do Astry a volá mi, že má pokaženou převodovku, že mu to špatně řadí. Takhle mi volali už tři jeho žáci.
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Tak zase mám trochu cit pre techniku, a viem a počujem, keď niečo nerobím dobre nie ?
Alebo mi to je jedno, ale potom sa nesmiem čudovať.....
Alebo mi to je jedno, ale potom sa nesmiem čudovať.....
no tak vdaka za odpovede ale neviete kde najdem ten srob na kontrolu stavu prevodoveho oleja alebo nejaku mierku.
NA F13 prevodovka ziadna mierka neni.....hore je srob, doliat az do vrchu....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
No dobře ale u aster to snad nejde , tobě to jde při neúplném zastavení zařadit zpátečka a né přez zuby ?Salám píše:Jen reaguji na příspěvky..než hledat chybu v rozpadávající se převodovce je v první řadě potřeba s autem zacházet tak jak se má a až poté hledat někde chybu.
4E7 7770
4E7 7770
Jo, mně to jde
Moje coupe má totiž jinou převodovku, zpátečku řadím dozadu a opravdu oproti 1.6 to jde..vč. té jedničky při dojezdu..vklouzne tam jak...
Když jsem měl 1.6, tak jsem holt musel zastavit, zmáčknout spojku, počkat dvě sekundy a pak to přes zuby nešlo..každé auto je jiné a ne pokaždé je chyba v tom autě..takhle ai nějak jsem to myslel
Moje coupe má totiž jinou převodovku, zpátečku řadím dozadu a opravdu oproti 1.6 to jde..vč. té jedničky při dojezdu..vklouzne tam jak...
Když jsem měl 1.6, tak jsem holt musel zastavit, zmáčknout spojku, počkat dvě sekundy a pak to přes zuby nešlo..každé auto je jiné a ne pokaždé je chyba v tom autě..takhle ai nějak jsem to myslel
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Jo to pak jo , já mám též 1.4ku a musíš fakt jak říkáš zastavit počkat a pak zařadit
4E7 7770
4E7 7770
Mne sa jednotka dá zaradiť aj pri dojazde bez problémov. Zato pri spiatočke musím niekedy v neutrále vyšliapnuť spojku.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL