Vytekanie neznamej kvapaliny
Vytekanie neznamej kvapaliny
Poradte prosim.. posledne dva dni mi nieco mierne vyteka zospodku.. olej to nevyzera byt neni to az tak mastne.. ani ked som to chytal tak to nebolo ako olej.. len trocha mastne.. dal som to na vreckovku a bolo to svetlo zltej farby..
inak palubny nehlasi nic a co som pozeral vsetky kvapaliny tak vyzeraju byt zatial v norme.. netusim
inak palubny nehlasi nic a co som pozeral vsetky kvapaliny tak vyzeraju byt zatial v norme.. netusim
- Reklama
Re: Vytekanie neznamej kvapaliny
Nejspíš chladící kapalina.
Opel Astra G 1.6 16V 74kw Caravan Stříbrná 156.000Km, Diagnostika OP-COM
Škoda Felicie 1.6 60kw MPI Modrá Diagnostika VAG-COM
to se mi zda ze je taka modra.. no mrknu se.. ale vcera som pozeral a bolo v norme..jaraK píše:Nejspíš chladící kapalina.
No hele v autě máš.... Motorovej olej , servo olej... to bys poznal že je to olej. pak chladící kapalinu zabarvená trošku mastná to bys měl po čuchu poznat, pak vodu v ostřikovači tu poznáš že není masná a vcelku aji bez zápachu a nakonec brzdovku a tu poznáš až nezabrzdíš.
A hlavně, chladící kapalina ma v sobě nemrznoucí směs a ta je nasládlá, takže zkus na špičku jazyka a když bude nasládlá, tak seš doma. Neboj se, neublíží ti to. Když to teda nebudeš chlastat, kdyby ti to zachutnalo .
Zafira 1,8 16V Elegance, modrá, 2000 ex
VW Golf IV 1,4 16V - slabota - ex
Ford Focus 1,6 16V Zetec, ocean blue ex
Opel Zafira 1,8 16V stříbrná, 1999
hahaha vtipne
no rano som nasiel natecene na prednom kolese na vodicovej strane.. auto stalo na rovine..
bol som s tym asi 15 km dobeda a teraz to stoji uz asi 7 hodin a nikde nic zatial netecie.. tak uvidim co bude do rana...
btw predvcerom som mal uplne vybitu bateriu, nesla ani cez kable nahodit a musela na nabijacku.. bateria ma 2 a pol roka je sice pravda ze jazdene je len v meste dost kratke vzdialenosti ale aj tak sa mi nechce verit ze by bola uz k.o.
ci ma to vytekanie suvislost nejaku s tou bateriou netusim.. ale takisto netusim co tu bateriu vybilo..
viem ze to je na servis.. chystam sa samozrejme.. ale az buduci tyzden nejak.. tak len tak informativne ci nema niekto podobnu skusonost..
no rano som nasiel natecene na prednom kolese na vodicovej strane.. auto stalo na rovine..
bol som s tym asi 15 km dobeda a teraz to stoji uz asi 7 hodin a nikde nic zatial netecie.. tak uvidim co bude do rana...
btw predvcerom som mal uplne vybitu bateriu, nesla ani cez kable nahodit a musela na nabijacku.. bateria ma 2 a pol roka je sice pravda ze jazdene je len v meste dost kratke vzdialenosti ale aj tak sa mi nechce verit ze by bola uz k.o.
ci ma to vytekanie suvislost nejaku s tou bateriou netusim.. ale takisto netusim co tu bateriu vybilo..
viem ze to je na servis.. chystam sa samozrejme.. ale az buduci tyzden nejak.. tak len tak informativne ci nema niekto podobnu skusonost..
Nevím že by někomu vytekla autobaterka. Ale já bych to tipoval na chladící kapalinu.
Jedině snad, že by ti přebíjela, ale to bys snad cítil smrad...., myslím, že to vytékání nemá nic společného s akumulátorem .
Zafira 1,8 16V Elegance, modrá, 2000 ex
muj tajnej tip--- Brzdovka
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno co se tyce provoznich kapalin uz jsem ochutnal snad vse (chte/nechte).
Chladici kapalina modra/zelena/cervena/cira je vzdy nasladla.
Brzdova kapalina zluta (u nakladaku cervena, ale jednou jsem ji videl v osobaku) kysela a kdyz ji prolnes v prstech vrze
Olej (motorovy, zluty a pak do cerna) - chutna skoro jako stolni olej a v prstech klouze
Olej (prevodovy, zluty nebo do cervena) - smrdi a maze
Olej (servo, zeleny) - neco mezi prevodovym a motorovym
Voda do ostrikovacu - mno dle toho co kupis
Mno a chcanky od psa budou smrdet pochcankach
Chladici kapalina modra/zelena/cervena/cira je vzdy nasladla.
Brzdova kapalina zluta (u nakladaku cervena, ale jednou jsem ji videl v osobaku) kysela a kdyz ji prolnes v prstech vrze
Olej (motorovy, zluty a pak do cerna) - chutna skoro jako stolni olej a v prstech klouze
Olej (prevodovy, zluty nebo do cervena) - smrdi a maze
Olej (servo, zeleny) - neco mezi prevodovym a motorovym
Voda do ostrikovacu - mno dle toho co kupis
Mno a chcanky od psa budou smrdet pochcankach
No a brzdovka může unikat taky z okruhu vypínání spojky. (ale pořád je to brzdovka a ne spojkovka )
Zafira99 1.8 16V Elegance
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
promazáno OT
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Astrička ma asi problemy s prostatou...
Najlepšie zistiš kde čo tečie, keď sa posnažiš a všetko do sucha poutieraš...a budeš sledovať kde sa únik niečoho neznámeho objaví..
Najlepšie zistiš kde čo tečie, keď sa posnažiš a všetko do sucha poutieraš...a budeš sledovať kde sa únik niečoho neznámeho objaví..
Opel Astra G 3dv. 1.8 16V
Moja Astra G....
Moja Astra G....
A jelikož píšeš světležluté barvy, tak by to ta brzdovka mohla být. Kolik jí máš v nádržce?
Meriva B 1,4T 88kW