Pískání X16SZR
Pískání X16SZR
Prosím o radu - při sešlápnutí plynu se ozývá z motoru pískání. Čím víc sešlápnu, tím píská víc. Není to palivový čerpadlo? Neřešil bych to, jen se mi zdá, že to píská o dost víc.
Díky.
Díky.
- Reklama
- freeKevinM
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdarma to není no-je v tom kontrolka baterky (která většinou při tom přetížení rupne), regulátor, ten můstek a montáž. Stalo se mi to, když jsem vše zapnul (vyhřívání okna, stěrače, radio, větrák naplno). Když se to prý nebude tak moc pouštět naráz a rychle po sobě, může se tomu předejít. Stejně tak doporučoval zapnout světla po chvilce po startu a ne hned rychle. U těch Aster to asi bude ještě častější díky elektro servu, Vectra má obyč hydrauliku.
Ten elektřikář měl prý dokonce jednou případ, že byly vzadu vyhořelý dráty , hodně to záleží co tam zrovna je za problém.
Tobě to ruplo?
Mně se přepálila kontrolka a altík začal divně kvílet, vyhřívání okna vůbec nereagovalo a nešlo vypnout. Naštěstí oprava trvala jen 3 dny za výše zmíněnou částku.
Ten elektřikář měl prý dokonce jednou případ, že byly vzadu vyhořelý dráty , hodně to záleží co tam zrovna je za problém.
Tobě to ruplo?
Mně se přepálila kontrolka a altík začal divně kvílet, vyhřívání okna vůbec nereagovalo a nešlo vypnout. Naštěstí oprava trvala jen 3 dny za výše zmíněnou částku.
Opel Vectra B sedan 1,8 16V, 190 000km
auto klima, BC, vše v el., alarm + plná spokojenost
auto klima, BC, vše v el., alarm + plná spokojenost