problém s motorem X 18 XE1
problém s motorem X 18 XE1
Ahoj,
Mám problémy s motorem X 18 XE1,teda lépe řečeno s řízením motoru t.j. ŘJ a vše okolo.V minulosti jel motor občas na 3 válce (ne HTP ) po napíchnutí to říkalo že je vadný vstřikovač.Ten ale špatný nebyl a ukázalo se že byl studený spoj v ŘJ to se přepájelo a bylo to dobré.Po čase to začalo dělat znovu,opět přepájelo a opět v pořádku.Po roce to začalo dělat to že studený motor jde nastartovat v pohodě bez problémů,ale teplý pouze s hodně velkým úsilím,lépe řečeno občas vůbec.Tak se chci zeptat jestli vám to stím startem dělalo taky někomu a co to bylo?Jo a ještě dodám že teď to hlásí snímač polohy klikového hřidele ale ten jsem dal druhý a bez výsledku.
Mám problémy s motorem X 18 XE1,teda lépe řečeno s řízením motoru t.j. ŘJ a vše okolo.V minulosti jel motor občas na 3 válce (ne HTP ) po napíchnutí to říkalo že je vadný vstřikovač.Ten ale špatný nebyl a ukázalo se že byl studený spoj v ŘJ to se přepájelo a bylo to dobré.Po čase to začalo dělat znovu,opět přepájelo a opět v pořádku.Po roce to začalo dělat to že studený motor jde nastartovat v pohodě bez problémů,ale teplý pouze s hodně velkým úsilím,lépe řečeno občas vůbec.Tak se chci zeptat jestli vám to stím startem dělalo taky někomu a co to bylo?Jo a ještě dodám že teď to hlásí snímač polohy klikového hřidele ale ten jsem dal druhý a bez výsledku.
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
- Reklama
Tak jsem zkusil vyblikat závady a ukázalo mi to 0100,0340 a 1515.První dvě součástky jsem vyměnil a nepomohlo to a 1515 jsem nenašel na seznamu kodu.Nevíte někdo co to je?A jestli teda taky patří do klubu pos..ných jednotek?
www.astradily.cz
tel. 603 734 474
tel. 603 734 474
Bohužel to se starterem nemá nic společného ,jde tam o to že ten motor neběží zahřátý,nastartuju,nechám ho běžet,až se zahřeje tak zdechne a je problém ho nastartovat,když se to podaří tak běží nepravidelně,nedrží volnoběh a hned zdechne takže je tam problém s řízením motoru (asi nejspíše ŘJ sama osobně).santik píše:Ak to za tepleho motoru nenaskoci tipujem zly starter
www.astradily.cz
tel. 603 734 474
tel. 603 734 474
Tak to jsem dnes udělal a nic,o troškulepší ale pořád problémy.Bagroid píše:Já bych si asi radsil sehnal řj z havarovanyho auta a vymenil ji celou. Jednou mi řj odesla, tak jsem to tak udelal a mam klid.
www.astradily.cz
tel. 603 734 474
tel. 603 734 474