kotouče nebo bubny
-
kotouče nebo bubny
Mám 1,6 16V 98 a vzadu kotouče. Viděl jsem ale géčka se stejným motorem a vzadu měly bubny. Dokáže někdo vysvětlit, kdy došlo ke změně? Moje Astra je ze začátku výroby, že by pak oplíci začali šetřit?
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ja mam to samy, taky se v servisu divili ze tam nemam kotouce.. 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tchán má Astřičku 1,6 55 Kw 98m Rv pětidvířko má koutouče i na zadku a chromovanou lištu na masce o el oknech vzadu ani nemluvě.YANEK píše:to neřeš co kus to originál možná i podle země původu
Já mám 1,6 16v Z16xe kombajna a nemám ani kotouče ani masku tak mám bubny a masku bez chrom lišty a na zadních oknech švihadla.
Tchán to má z němec a já z domácích luhů a hájů.
Ale mám pocitže bude zdřejmě asi víc než země původu rozhodovat stupeň výbavy.On Elegancku a já "jen"komfortku.
- Princ William
no to jako pozor videl jsem ze na fabce 1,4 Mpi mel vzadu kotouce a 1,2 Honem To Prodej jsem nak nestudovalLomikar píše:To mi jako chceš říct že na Fábce 1,2 HTP 40Kw budou v Němec kotouče i v na zadku?Nebo třeba na Matízkovi (0,8 L)????Vojta píše:rozhoduje země určení, němci maj vždy kotouče kvůli neomezený rychlosti na dálnici
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- james11
- Kontaktovat uživatele:
Re: kotouče nebo bubny
mám to taky tak, jen rok výroby je 10/1999Zdeněk Nosál píše:Mám 1,6 16V 98 a vzadu kotouče.

<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
mluvim o astře a ne o nějakejch sráčíchLomikar píše:To mi jako chceš říct že na Fábce 1,2 HTP 40Kw budou v Němec kotouče i v na zadku?Nebo třeba na Matízkovi (0,8 L)????Vojta píše:rozhoduje země určení, němci maj vždy kotouče kvůli neomezený rychlosti na dálnici
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
no tak to si naštuduj jeho historiji, takovej korejskej xindl je jenom vostuda GMmanli2 píše:vo matizkovi nebudeš říkat že je to sráč když má stejnýho tátu jako astra....
Naposledy upravil(a) Vojta dne 04 pro 2006, 17:36, celkem upraveno 1 x.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele: