Astra223 píše:Ahoj, mám tiež motor 1.8i 16V 85kW - X18XE1 v Astre G a tiež som maximálne spokojný aj výkon aj spotreba je super
Další pozitivní názor na motor GM X18XE1!
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Nic proti tomu co napsal monti.roman, sám jsem auta kdysi dovážel pro firmu nebo sám na kšeft a VÍM moc dobře jak se upravují tachometry a jiné komponenty u aut. Třeba monti.roman koupil kdysi své auto u AAA nebo jiného podvodníka který tacho upravil, a dnes se na tento motor zlobí a neví že má třeba o 200 tisíc Km nalítáno víc. Nic proti tobě monti, ale takhle to je. Upravíš Km, vyměníš ohmataný volant nebo ho necháš u čalouníka obšít koženkou, ještě na vrakovišti koupíš gumové pedály a auto je jako nové. U AAA se takové hned parkuji mezi "leštěnky".
Lituju ty lidi kteří tam auto koupili a ještě mají pod SPZ (RZ) podznačky s nápisem: Nejširší výběr u AAA volejte 800........ Pokud jsem v inzerci nějaké to auto hledal a viděl jsem na fotce že má tyto podznačky, tak jsem rychle koukal dál!
Myslím tím dál, že mě tento inzerát přestal zajímat a já jsem koukal dál na jiné! Kdybych neměl na to abych si koupil podznačky jiné a někdo by mi třeba
GRÁTIS dal podznačky od AAA, tak první co bych udělal by bylo to, že bych ten nápis AAA.... přelepil černou lepící páskou nebo rovnou přestříkal sprejem.