Hluk /pískání/ motorku ventilátoru
-
Hluk /pískání/ motorku ventilátoru
Zdravím všechny opláky/zafiráky/,
nemáte prosím někdo zkušenost s motorkem ventilátoru topení,když je Zafka studená,je motorek hlučný /píská,řve/.Po zahřátí se utiší.
Dík SVATA
nemáte prosím někdo zkušenost s motorkem ventilátoru topení,když je Zafka studená,je motorek hlučný /píská,řve/.Po zahřátí se utiší.
Dík SVATA
- Reklama
Ložiska ve ventilátoru, to je jasná věc. Namazat, pokud nepomůže tak nutná výměna. Nevím ale jestli jdou ty ložiska vyměnit nebo se musí vyměnit celý ventilátor.
Návod na demontáž ventilátoru "Jak na to" str. 113-4 (když budeš chtít tak to sem hodim).
Návod na demontáž ventilátoru "Jak na to" str. 113-4 (když budeš chtít tak to sem hodim).
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
https://www.automilacek.cz
Re:
Zdravím, taky mi to začíná rachtat, můžeš to sem teda hodit, nebo poradit, kde to mám hledat. Mám pouze tu živatelskou příručku v ní nic o opravách není. DíkMAX - CZ píše:Ložiska ve ventilátoru, to je jasná věc. Namazat, pokud nepomůže tak nutná výměna. Nevím ale jestli jdou ty ložiska vyměnit nebo se musí vyměnit celý ventilátor.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hluk /pískání/ motorku ventilátoru
tady to máš:
- Přílohy
-
- ventilator2.jpg (22.67 KiB) Zobrazeno 3002 x
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Zdar,v astře G a zafiře jsou 2 typy topení-Behr a Delphi na obrázku máš delphi,ale demontáž bude v podstatě stejná.povolit odkládací schránku spolujezdce,tři nabo 4 šrouby podle typu a pak vyndat mororek z plastového krytu u Behr jeou tam takové 3 gumové úchyty-zmáčknout dovnitř a vytáhnout ven i s vrtulí,pak namazat.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
ale vždyť na jedom obrázku je jeden typ a na druhém druhý nebo ne?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Omlouvám se,beru zpět. Špatně jsem se podíval.Jsou tam oba.