špatně zapadaj 1 & 2
-
- Kontaktovat uživatele:
špatně zapadaj 1 & 2
no potěš novej rok...
dojdu zmrzlej z procházky, sednu do auta, nastartuju, řadim jedničku a přitom mi spadla noha ze spojky rychlost vyklouzla a auto cuklo
od tý doby mi tam nechce lízt jednička a dvojka tak mi poraďte co jsem zase podělal? že by se pokroutilo táhlo nebo co s tím může bejt?
dojdu zmrzlej z procházky, sednu do auta, nastartuju, řadim jedničku a přitom mi spadla noha ze spojky rychlost vyklouzla a auto cuklo
od tý doby mi tam nechce lízt jednička a dvojka tak mi poraďte co jsem zase podělal? že by se pokroutilo táhlo nebo co s tím může bejt?
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
To bych to viděl na tu vidličku poohýbanou. Ta řadí jak 1 tak i 2....
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
No, asi Tě nepotěšil, ale má pravdu, předsedo.
To je rychlostku ven, rozdělat, znovu skládat.....
Přijednom když už budeš mít venku rychlostku, tak určitě uděláš spojku....
No ňůnejme, tohle Ti nezávidím. Hlavně vol velmi dobře toho, kdo ti to bude dělat, dá se to lehce podělat a měl by jsi pak víc potíží a problémů, než užitku.
To je rychlostku ven, rozdělat, znovu skládat.....
Přijednom když už budeš mít venku rychlostku, tak určitě uděláš spojku....
No ňůnejme, tohle Ti nezávidím. Hlavně vol velmi dobře toho, kdo ti to bude dělat, dá se to lehce podělat a měl by jsi pak víc potíží a problémů, než užitku.
END